TV Telemark u akciji “Žena znači život”

Regionalna TV Telemark pokrenula je, u saradnji sa Opštom bolnicom u Čačku, humanitarnu akciju za nabavku histeroskopa –

Regionalna TV Telemark pokrenula je, u saradnji sa Opštom bolnicom u Čačku, humanitarnu akciju za nabavku histeroskopa – aparata za rano otkrivanje teških oboljenja i ispitivanje uzroka neplodnosti, namenjenog odeljenju ginekologije ove zdravstvene ustanove.

Za nabavku histeroskopa, čačanskoj bolnici nedostaje 3500 evra. Kako kažu u ovoj ustanovi, nabavka tog aparata značajno bi skratila proces dijagnostike i lečenja brojnim pacijentkinjama, koje su prinuđene da na histeroskopiju čekaju mesecima u drugim zdravstvenim centrima.
U produkciji televizije “Telemark” snimljen je promotivni spot za ovu humanitarnu akciju, u kome dame zaposlene u ovoj medijskoj kući pozivaju sve ljude dobre volje da svojim donacijama  pomognu nabavku histeroskopa.
Donacije se mogu uplatiti na tekući račun Opšte bolnice u Čačku  840-860667-73, uz naznaku “ZA NABAVKU HISTEROSKOPA”. 
Pogledajte spot:

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/regionalrs/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388