Brnabić: Bila sam iznenadjena najavom Nikolićeve kandidature

ČAČAK  — Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić izjavila je u Čačku da je bila iznenadjena

ČAČAK  — Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić izjavila je u Čačku da je bila iznenadjena najavom kandidature predsednika Srbije Tomislava Nikolića za predstojeće predsedničke izbore, ali da to za vladu nije „prevelika tema“.

Ona je sinoć za čačansku televiziju Telemark rekla da apsolutno podržava kandidaturu premijera Srbije Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima i da smatra da je to „bila najbolja moguća odluka za Srbiju“.


Gostujući u emisiji „Oštrica“ na TV Telemark, Brnabić je rekla da će Vučića podržati koliko može „kao član Vlade i pojedinačno“ i dodala da će, ukoliko bude bio potrebno, učestovati u kampanji.

„Ali, mislim da je i on bio jasan u tome da je naš posao na prvom mestu, a kampanja na nekom drugom ili trećem mestu i da najbolja kampanja koju mi možemo da radimo jeste da nastavimo da radimo i da pokazujemo rezultate“, rekla je Brnabić.

Ona je dodala da se ne plaši da bi odlazak aktuelnog premijera na mesto predsednika Srbije ugrozio rad vlade.

„Moram da kažem da mi je žao što mi više ne bi bio neposredan šef, jer potpuno uživam u radu sa njim. Mislim da fantastično vodi vladu i da je doprineo da vlada radi efikasno… Očekujem da će vlada (ako Vučić postane predsednik Srbije) nastaviti da radi kao jedinstven tim bez disonantinih tonova, jer Srbija nema vremena ni za gubljenje, ni za zastoje“, rekla je Brnabić.

 

Izvor: Beta, TV Telemark