Poziv za dostavljanje predloga za dodelu opštinskih priznanja u Gornjem Milanovcu

Na osnovu člana 4. Odluke o ustanovljenju nagrada i drugih priznanja opštine Gornji Milanovac („Službeni glasnik opštine Gornji

Na osnovu člana 4. Odluke o ustanovljenju nagrada i drugih priznanja opštine Gornji Milanovac („Službeni glasnik opštine Gornji Milanovac“, broj 4/2015), a povodom proslave praznika opštine Gornji Milanovac 23. aprila, dana kada je u Takovu 1815. godine podignut Drugi srpski ustanak, Komisija za kadrovska, administrativna i mandatno – imunitetska pitanja Skupštine opštine Gornji Milanovac, 03. marta 2017. godine, objavljuje

 

POZIV ZA DOSTAVLJANJE PREDLOGA ZA DODELU

 

– ZLATNE MEDALJE „TAKOVSKI USTANAK“ i

– SREBRNE MEDALJE „TAKOVSKI USTANAK“

Komisija za kadrovska, administrativna i mandatno-imunitetska pitanja Skupštine opštine Gornji Milanovac upućuje poziv svim pravnim i fizičkim licima da predlože kandidate za dodelu nagrade „Takovski ustanak“ u 2017. godini.

Nagrada „Takovski ustanak“ dodeljuje se pojedincima i kolektivima sa i van teritorije opštine Gornji Milanovac za značajna ostvarenja u proizvodnji, nauci, umetnosti i drugim društvenim oblastima, kao i stranim i domaćim institucijama, opštinama, gradovima i pojedincima za ostvarene rezultate u oblasti međuopštinske i međunarodne saradnje.

Predlog za dodelu nagrade „Takovski ustanak“ se dostavlja u pisanoj formi sa obrazloženjem i podacima o kandidatu.

Predlozi se dostavljaju najkasnije do 31. marta 2017. godine, na adresu Skupštine opštine Gornji Milanovac, ulica Takovska br. 2, sa naznakom Komisija za kadrovska, administrativna i mandatno-imunitetska pitanja Skupštine opštine Gornji Milanovac.

KOMISIJA ZA KADROVSKA, ADMINISTRATIVNA I MANDATNO – IMUNITETSKA PITANJA SKUPŠTINE OPŠTINE GORNJI MILANOVAC

Broj:2-06-16/2017

  PREDSEDNIK KOMISIJE

Aleksandra Janković s.r.

Izvor: Beta