Poziv za dostavljanje predloga za dodelu opštinskih priznanja u Gornjem Milanovcu

На основу члана 4. Одлуке о установљењу награда и других признања општине Горњи Милановац („Службени гласник општине Горњи

На основу члана 4. Одлуке о установљењу награда и других признања општине Горњи Милановац („Службени гласник општине Горњи Милановац“, број 4/2015), а поводом прославе празника општине Горњи Милановац 23. априла, дана када је у Такову 1815. године подигнут Други српски устанак, Комисија за кадровска, административна и мандатно – имунитетска питања Скупштине општине Горњи Милановац, 03. марта 2017. године, објављује

 

ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ЗА ДОДЕЛУ

 

– ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ „ТАКОВСКИ УСТАНАК“ и

– СРЕБРНЕ МЕДАЉЕ „ТАКОВСКИ УСТАНАК“

Комисија за кадровска, административна и мандатно-имунитетска питања Скупштине општине Горњи Милановац упућује позив свим правним и физичким лицима да предложе кандидате за доделу награде „Таковски устанак“ у 2017. години.

Награда „Таковски устанак“ додељује се појединцима и колективима са и ван територије општине Горњи Милановац за значајна остварења у производњи, науци, уметности и другим друштвеним областима, као и страним и домаћим институцијама, општинама, градовима и појединцима за остварене резултате у области међуопштинске и међународне сарадње.

Предлог за доделу награде „Таковски устанак“ се доставља у писаној форми са образложењем и подацима о кандидату.

Предлози се достављају најкасније до 31. марта 2017. године, на адресу Скупштине општине Горњи Милановац, улица Таковска бр. 2, са назнаком Комисија за кадровска, административна и мандатно-имунитетска питања Скупштине општине Горњи Милановац.

КОМИСИЈА ЗА КАДРОВСКА, АДМИНИСТРАТИВНА И МАНДАТНО – ИМУНИТЕТСКА ПИТАЊА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ

Број:2-06-16/2017

  ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ

Александра Јанковић с.р.

Izvor: Beta