Izbori ’17 – SNS: Stamatoviću podrška potrošenih političara

Našoj redakciji dostavljeno je saopštenje za javnost Gradskog odbora SNS u Čačku, koje prenosimo u celosti: STAMATOVIĆU PODRŠKA

Našoj redakciji dostavljeno je saopštenje za javnost Gradskog odbora SNS u Čačku, koje prenosimo u celosti:

STAMATOVIĆU PODRŠKA POTROŠENIH POLITIČARA

Neverovatno je da neki umišljeni  predsednički kandidat, poput Milana Stamatovića, koji je tokom posete našem gradu okupio tek šačicu svojih pristalica s konca i konopca, ima toliko drskosti da kaže kako Srpska napredna stranka u Čačku ne može da okupi ni 100 ljudi, pa je stoga neophodno da po Srbiji ide karavan od 100 autobusa, a da pri tom nije/jeste svestan da on u krajnjem zbiru neće imati toliko glasova na izborima da popuni tih famoznih 100 autobusa. Posebno je interesantno ko je tokom te posete bio u društvu famoznog Zlatiborca, poput isluženih i potrošenih političara, kakvi su Slobodan Jakšić – Jakša, bivši demokrata, član grupe građana, Makedonac, Rus… kao i nekadašnja perjanica SPO-a i Nove Srbije, jedan od braće Ilić – Strahinja, mnogo poznatiji kao Bane svinjar, pa veseli Bato Jugović. Bilo je tu još kadrova iz vremena kada je Čačak od jednog od najrazvijenih privrednih centara u državi doveden do prosjačkog štapa, pa je jasno da Čačani, kada vide kakvu je bratiju okupio oko sebe, Stamatoviću neće pokloniti ni mrvicu poverenja.

Umesto što konstantno proziva državne institucije i troši vreme i novac na besmislenu kampanju, Milan Stamatović bi trebalo da se ozbiljno pozabavi problemima koje ima u svojoj opštini i sve neiskorišćene turističke kapacitete stavi u funkciju boljeg života meštana tog kraja i interesa čitave Srbije. Ko neće – nađe razlog, ko hoće – nađe način.

 

Izvor: Informativna služba Gradskog odbora SNS Čačak