Izbori ’17 – SNS: Stamatoviću podrška potrošenih političara

Našoj redakciji dostavljeno je saopštenje za javnost Gradskog odbora SNS u Čačku, koje prenosimo u celosti: СТАМАТОВИЋУ ПОДРШКА

Našoj redakciji dostavljeno je saopštenje za javnost Gradskog odbora SNS u Čačku, koje prenosimo u celosti:

СТАМАТОВИЋУ ПОДРШКА ПОТРОШЕНИХ ПОЛИТИЧАРА

Невероватно је да неки умишљени  председнички кандидат, попут Милана Стаматовића, који је током посете нашем граду окупио тек шачицу својих присталица с конца и конопца, има толико дрскости да каже како Српска напредна странка у Чачку не може да окупи ни 100 људи, па је стога неопходно да по Србији иде караван од 100 аутобуса, а да при том није/јесте свестан да он у крајњем збиру неће имати толико гласова на изборима да попуни тих фамозних 100 аутобуса. Посебно је интересантно ко је током те посете био у друштву фамозног Златиборца, попут ислужених и потрошених политичара, какви су Слободан Јакшић – Јакша, бивши демократа, члан групе грађана, Македонац, Рус… као и некадашња перјаница СПО-а и Нове Србије, један од браће Илић – Страхиња, много познатији као Бане свињар, па весели Бато Југовић. Било је ту још кадрова из времена када је Чачак од једног од најразвијених привредних центара у држави доведен до просјачког штапа, па је јасно да Чачани, када виде какву је братију окупио око себе, Стаматовићу неће поклонити ни мрвицу поверења.

Уместо што константно прозива државне институције и троши време и новац на бесмислену кампању, Милан Стаматовић би требало да се озбиљно позабави проблемима које има у својој општини и све неискоришћене туристичке капацитете стави у функцију бољег живота мештана тог краја и интереса читаве Србије. Ко неће – нађе разлог, ко хоће – нађе начин.

 

Izvor: Информативна служба Градског одбора СНС Чачак