OČEKUJTE NEOČEKIVANO: Veliki festival za decu i omladinu u Čačku

OČEKUJTE NEOČEKIVANO ! Ovog juna očekujte neočekivano u našem gradu. Neprofitno udruženje „Zelena dolina“ najavljuje veliki festival za

OČEKUJTE NEOČEKIVANO !

Ovog juna očekujte neočekivano u našem gradu. Neprofitno udruženje „Zelena dolina“ najavljuje veliki festival za decu i omladinu od 2. do 4. juna u Domu kulture i  centru Čačka. Kako organizatori navode u svom saopštenju, reč je o festivalu koji na jednom mestu povezuje kulturu, sport, umetnost, edukaciju i humanitarni rad.
Ciljna grupa su deca i mladi, njihovi roditelji i svi sugrađani, koji se osećaju mladima ili su u duši još uvek deca. Ideja NVO „Zelena dolina“ jeste da ovog leta, bar na tri dana, promeni lice grada i svojim sugrađanima pruži priliku da urade nešto za sebe. Iz tog razloga pozivaju sve zainteresovane Čačane da se priključe festivalu, bilo kao učesnici, bilo kao volonteri, koji će pomoći njegovu organizaciju.
Iskoristite priliku da svojim idejama, znanjima i veštinama doprinesete kreiranju dobrih smernica za mlade, priliku da obogatite ovaj grad, predstavite sebe i svoju delatnost u najboljem svetlu. Udruzimo snage i realizujmo budućnost obojenu vedrim bojama jer iza ugla nas čeka pregršt krivih linija na licima naših najmladjih sugradjana.
„Ne dozvolite da Vam prepričavaju. Budite deo promena u svom gradu!“, poručuju organizatori festivala.

 

Podržite ih i na stranicama:

https://www.facebook.com/ZelenaDolina.GreenValley/

https://www.facebook.com/Festival.ZelenaDolina.GreenValley/

https://www.instagram.com/zelenadolinagreenvalley/?hl=en

https://twitter.com/ZelenaDolina01

https://zelenadolina-greenvalley.tumblr.com/

https://www.youtube.com/channel/UC-FWQMn2ujpJgtc2Xu7Uv9g

https://rs.linkedin.com/in/zelena-dolina-green-valley-5abb0913a

https://vimeo.com/user63730916