Veče sa Urošem Petrovićem u Gornjem Milanovcu

Регионални центар за професионални развој запослених у образовању у Чачку и Основна школа „Момчило Настасијевић“ у Горњем Милановцу

Регионални центар за професионални развој запослених у образовању у Чачку и Основна школа „Момчило Настасијевић“ у Горњем Милановцу организују вечерас у свечаној сали школе „ВЕЧЕ СА УРОШЕМ ПЕТРОВИЋЕМ“. Урош Петровић је књижевник и дечји песник. Његова дела померају границе у савременој српској литератури. Његове књиге обилују причама мозгалицама, а ту су и романи у загонеткама као и они који говоре о фантастичним доживљајима.

Од децембра 2016. године у организацији Регионалног центра и ОШ „Момчило Настасијевић,“ организују се ШКОЛИЦУ НТЦ-а – учење по моделу Николе Тесле Центра, како за децу предшколског, тако и за ученике основошколског узраста. Ово је била прилика за „размрдавање дечјих вијуга“, како воле да кажу оснивачи НТЦ програма у Србији, др Ранко Рајовић и Урош Петровић.
Први циклус радионица се завршава крајем априла и једна од активности је и „СУСРЕТ СА УРОШЕМ ПЕТРОВИЋЕМ“. Урош Петровић ће вечерас водити интерактивну радионицу, како за децу, ученике, тако и за родитеље. Позивамо све заинтересоване ученике и родитеље да нам се придруже у 18 часова у ОШ „Момчило Настасијевић“.