”Emmezeta” ustanovi ”Zračak” donirala nameštaj vredan 650.000 dinara

Kompanija Emmezeta, koja 31. maja otvara svoj novi centar u Čačku (Preljina), donirala je Ustanovi za smeštaj i

Kompanija Emmezeta, koja 31. maja otvara svoj novi centar u Čačku (Preljina), donirala je Ustanovi za smeštaj i dnevni boravak dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju „Zračak“ Čačak nameštaj neophodan za opremanje prostorija za rad u vrednosti od 650.000 dinara.

Na ovaj način, kompanija Emmezeta želi da podrži socijalnu inkluziju osoba sa smetnjama u razvoju, omogući komfor korisnicima usluga ustanove „Zračak“ Čačak, kao i podrži trud i zalaganje svih zaposlenih da dnevni boravak lica sa lakim, umerenim, teškim smetnjama u razvoju bude udoban i ispunjen korisnim aktivnostima.

Kao i prethodnim donacijama u Srbiji, kompanija Emmezeta doniranim nameštajem ustanovi „Zračak“ Čačak nastavlja da prati svoju misiju društvene odgovornosti koja se oglada u brizi o lokalnoj zajednici, pomoći zdravstvenim ustanovama i ustanovama za lica sa smetnjama u razvoju.

Otvaranjem novih centara u Srbiji, cilj Emmezete je da omogući građanima da opreme svoja domaćinstva na jednom mestu i da to učine u svom gradu. Ali, jednako bitan cilj nam je i da postanemo integralni deo svake lokalne zajednice u koju dođemo. Osim zapošljavanjem osoba iz porodica koja nemaju nijednog zaposlenog člana, želimo da aktivno pomažemo ustanovama koje se brinu o zdravlju građana, pružaju podršku teško bolesnim osobama i svojim aktivnostima se bore da osobe sa posebnim potrebama, kako i treba, budu ravnopravni članovi ovog društva. Zato smo i odlučili da naš dolazak u lep grad na Zapadnoj Moravi obeležimo podrškom ustanovi „Zračak“ Čačak i svim učesnicima u programima ove ustanove omogućimo udoban dnevni boravak na našim sofama, stolicama i vrećama za sedenje – rekao je povodom donacije ustanovi „Zračak“ Čačak, operativni direktor Emmezete u Srbiji, Aleksandar Pavićević.

Objekat u Čačku (kod kružnog toka u Preljini, Ibarski put bb) biće drugi objekat kompanije Emmezeta u Srbiji, posle centra u Beogradu (Partizanske avijacije 2a, Bežanijska kosa), koji s uspehom posluje već dve godine. Emmezetin cilj je razvoj na srpskom tržištu i približavanje svim građanima Srbije koncepta centra za potpuno opremanje doma, uz veliku mogućnost izbora nameštaja, dekoracije i tehnike na jednom mestu i cene prilagođene kupovnoj moći.

Emmezeta centar – brend poznat po najboljem odnosu cene i kvaliteta širom Evrope – deo je uspešne Conforama grupacije sa sedištem u Francuskoj, koja je deo Steinhoff International, druge najveće korporacije na svetu u industriji nameštaja i uređenja doma.

 

PR tekst