Počeo festival „Zelena dolina“ u Čačku

Svečanim defileom naših najmlađih sugrađana danas je u Čačku počeo trodnevni festival pod nazivom „Zelena dolina“. Tokom trajanja

Svečanim defileom naših najmlađih sugrađana danas je u Čačku počeo trodnevni festival pod nazivom „Zelena dolina“. Tokom trajanja festivala koji je pre svega namenjen deci I mladima održaće se veliki broj zabavnih manifestacija, predavanja, školica sporta I to na platou ispred I u Domu kulture, Gradskom parku, biblioteci.

U okviru festivala „Zelena dolina“ sutra će u velikoj sali Doma kulture biti održano psihološko predavanje na temu samopomoći. Predavanje počinje u 13:30 u organizaciji udruženja „Razvojni horizonti“.

Drugi dan festivala „Zelena dolina“ donosi niz novih sadržaja, a aktivnosti počinju od 12 časova na platou ispred Doma kulture. Radionice će održati škola stranih jezika „Lingo“, Ekovel centar, Izviđačka družina „Vojvoda Stepa“, sportski klub „Kasper“ i aikido klub„Anđeo“, Aeroklub, klub „Erei“, kao i badminton klub Čačak. Humanitarnu akciju imaće Kolo srpskih sestara, dok će Crveni krst organizovati akciju dobrovoljnog davanja krvi. Od 15 sati u velikoj sali Doma kulture predavanja će održati eminentni stručnjaci iz oblasti pulmologije, pedijatrije, dermatovenerologije i estetske medicine – dr Vera Marković, dr Sanja Jovanović i dr Suzana Kostić. U terminu od 15 do 19 časova posetioce očekuju radionice Kretaivnog kutka, obrazovnog centra „MozaIQ“, škole stranih jezika „Little Big Ben“, obrazovne agencije „Mozgalica“. Od 18 časova na bini ispred Doma kulture startuje DJ radionica, dok će u Velikoj Sali od 18 sati biti održan koncert učenika Muzičke škole i polaznika baletskog studija „Fors“. U 19 sati, na gradskom trgu biće održana radionca salse.