Dveri: Četiri pitanja za gradonačelnika Čačka

Čačanska organizacija Pokreta Dveri uputila je otvoreno pismo gradonačelniku Milunu Todoroviću povodom aktuelne političke situacije u gradu. Pismo

Čačanska organizacija Pokreta Dveri uputila je otvoreno pismo gradonačelniku Milunu Todoroviću povodom aktuelne političke situacije u gradu.

Pismo prenosimo u celosti

Posle ukidanja javne rasprave u vezi sa izborom novih direktora javnih preduzeća i ustanova u skupštini grada Čačka i isključenja tri odbornika opozicije sa skupštinskog zasedanja, postavljamo sledeća pitanja gradonačelniku Čačka Milunu Todoroviću:

1. Da li će svi koji imaju drugačije mišljenje od vlasti dobijati meru oduzimanja reči i isključenja sa sednice?

2. Da li stojite iza ponašanja predsednika skupštine grada Igora Trifunovića i šefa odborničke grupe SNS Aleksandra Maksimovića?

3. Da li je tačno da predlog za postavljenje dva megatrendovca sa prosekom 7, bez ikakvog radnog iskustva, od kojih je jedan Vučićev kum, za direktore dve veoma važne javne ustanove u našem gradu, Sportskog centra Mladost i Turističke organizacije Čačka, nije ni bio na dnevnom redu Gradskog veća kojim predsedavate?

4. Da li ste saglasni sa ovim imenovanjima?

Ako ova skandalozna direktorska postavljenja nisu prošla gradsko veće i Vi ne stojite iza njih, odnosno ništa se ne pitate na čelu grada, pozivamo Vas da podnesete ostavku na mesto gradonačelnika.

Ako ne odgovorite javno na ova pitanja, kao što ste prećutali sva pitanja odbornika opozicije na sednici skupštine grada, svima će biti jasno da su odgovori potvrdni i da je Vaša ostavka jedina moralna odluka koja je pred Vama.

Informativna služba Gradske organizacije Dveri u Čačku