Dve biciklijade u Čačku ove sedmice

1. Biciklijada ulicama grada – čačanska kritična masa Datum: 07. jul, 2017. godina Vreme: 18 – 20 časova.

1. Biciklijada ulicama grada – čačanska kritična masa
Datum: 07. jul, 2017. godina
Vreme: 18 – 20 časova.

Gradska (1)
Prema programu biciklijade ulicama grada Čačka okupljanje učesnika manifestacije na Gradskom trgu planirano je od 18:00 – 18:30 časova. U 18:30 časova planiran je start i kružna vožnja sledećim ulicama: Kuželjeva izlazak sa Gradskog trga desno u Kuželjevu ulicu; prolazak kroz kružni tok i nastavak ulicom Devet Jugovića; isključenje iz kružnog toka desno u ulicu Cara Lazara; skretanje levo u ulicu Kneza Miloša; skretanje desno u ulicu Stefana Prvovenčanog; skretanje levo u ulicu Bulevar Vuka Karadžića; skretanje desno u ulicu Miroljuba Matijevića; skretanje desno u ulicu Vladike Nikolaja; skretanje desno u ulicu Vojvode Stepe; nastavak Gospodar Jovanovom ulicom; na uglu Gospodar Jovanove i Karađorđeve skretanje desno ka parkingu iza doma kulture; završetak vožnje na Gradskom trgu. Završetak vožnje je planiran 19:00 časova na Gradskom trgu gde će se do 20:00 časova održati prateći program manifestacije.


2. Biciklijada Čačak – Jančići – Čačak
Datum: 09. jul, 2017. godina
Vreme: 09 – 14 časova.

Jančići
Prema programu biciklijade Čačak – Jančići – Čačak okupljanje učesnika manifestacije na Gradskom trgu planirano je od 09:30 – 10:00 časova. U 10 časova planiran je start biciklijade i vožnja sledećim ulicama: Župana Stracimira nastavak ulicama Bate Jankovića i Milenka Nikšića; isključenje iz kružnog toka u Ljubiću u ulicu Slavka Krupeža; skretanje levo posle restorana Šamanović, zatim desno; nastavak prijevorskim putem ulicom Vidosava Kolakovića dalje Državnim putem 2B reda Ljubić-Prijevor-Gojna Gora kroz naselja Trbušani, Prijevor (kratka pauza kod stare škole) i Caganje. Oko 11 časova planiran je dolazak u Jančiće na izletište “Brod” gde je planirana pauza i određen program. Povratak za Čačak planiran je u 13:00 časova i dolazak u Čačak u 14:00 časova. 

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

 

Prijatelji biciklijada:
Grad Čačak, Media portal, BMedia, Televizija Lav+, Biciklistički klub “Borac”, Kancelarija za mlade, Omladinski klub, Matriks studio, Panda dizajn.