Dve biciklijade u Čačku ove sedmice

1. Бициклијада улицама града – чачанска критична маса Датум: 07. јул, 2017. година Време: 18 – 20 часова.

1. Бициклијада улицама града – чачанска критична маса
Датум: 07. јул, 2017. година
Време: 18 – 20 часова.

Gradska (1)
Према програму бициклијаде улицама града Чачка окупљање учесника манифестације на Градском тргу планирано је од 18:00 – 18:30 часова. У 18:30 часова планиран је старт и кружна вожња следећим улицама: Кужељева излазак са Градског трга десно у Кужељеву улицу; пролазак кроз кружни ток и наставак улицом Девет Југовића; искључење из кружног тока десно у улицу Цара Лазара; скретање лево у улицу Кнеза Милоша; скретање десно у улицу Стефана Првовенчаног; скретање лево у улицу Булевар Вука Караџића; скретање десно у улицу Мирољуба Матијевића; скретање десно у улицу Владике Николаја; скретање десно у улицу Војводе Степе; наставак Господар Јовановом улицом; на углу Господар Јованове и Карађорђеве скретање десно ка паркингу иза дома културе; завршетак вожње на Градском тргу. Завршетак вожње је планиран 19:00 часова на Градском тргу где ће се до 20:00 часова одржати пратећи програм манифестације.


2. Бициклијада Чачак – Јанчићи – Чачак
Датум: 09. јул, 2017. година
Време: 09 – 14 часова.

Jančići
Према програму бициклијаде Чачак – Јанчићи – Чачак окупљање учесника манифестације на Градском тргу планирано је од 09:30 – 10:00 часова. У 10 часова планиран је старт бициклијаде и вожња следећим улицама: Жупана Страцимира наставак улицама Бате Јанковића и Миленка Никшића; искључење из кружног тока у Љубићу у улицу Славка Крупежа; скретање лево после ресторана Шамановић, затим десно; наставак пријеворским путем улицом Видосава Колаковића даље Државним путем 2Б реда Љубић-Пријевор-Гојна Гора кроз насеља Трбушани, Пријевор (кратка пауза код старе школе) и Цагање. Око 11 часова планиран је долазак у Јанчиће на излетиште „Брод“ где је планирана пауза и одређен програм. Повратак за Чачак планиран је у 13:00 часова и долазак у Чачак у 14:00 часова. 

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

 

Пријатељи бициклијада:
Град Чачак, Медиа портал, БМедиа, Телевизија Лав+, Бициклистички клуб „Борац“, Канцеларија за младе, Омладински клуб, Матрикс студио, Панда дизајн.