„Hills Up“ festival na Zlatiboru od 13. do 15.jula

Најбоља журка у овом делу Србије, златиборски Hills Up фестивал  биће одржан од 13. до 15. јула. Организатори

Најбоља журка у овом делу Србије, златиборски Hills Up фестивал  биће одржан од 13. до 15. јула. Организатори настављају да унапређују фестивал па нас и ове године очекују богат програм, велика имена рок, хип хоп и електро сцене што гарантује врхунски провод под звезданим златиборским небом.
Као и сваке године, Hills Up даје простор младим, неафирмисаним бендовима који ће отварати свако вече фестивала и тако добити прилику да се представе публици.

Hills Up
Извођачи који ће наступати на главној бини фестивала су брижљиво изабрани и укомпоновани тако да ће свако вече чинити целину за себе. На њој ће наступити један од најбољих бендова нове генерације Straight Mickey and Boys, духовити и бучни Мортал Комбат, загребачке звезде Елементал,  Ирие ФМ,  Канда Коџа и Небојша., Ортодокс Келтс,  панк иконе Џа или Бу и Atheist Rap. Поред њих публика ће имати прилику да види и пионире алтернативног звука Обојени програм, и рок легенде Горан Баре и Мајке, Лет 3 и сигурно један од назначајнијих бендова на овим просторима, Атомско склониште.
Крај сваке фестивалске вечери за резервисан за хип-хоп ритмовиме, па ћемо имати прилику да уживо слушамо и ђускамо уз Prti Be Ge, Sajsi Mc i Who See.
Бина у шуми (Shuma stage) која је у програм фестивала уврштена прошле године показала се као пун погодак, а  на њој ће овај пут наступити сам крем актуелне електро сцене. Тако ће ритам ноћи давати Lena Glish, Dumany, Марко Милосављевић, Илија Ђоковић, Кристијан Молнар, Zap Me Strobe и највећа имена српске ди џеј сцене Дејан Милићевић, Марко Настић и Леа Добричић.
Поред музичког програма, “ Hills Up “ посетиоцима, традиционално, нуди различите допунске садржаје. Ове године ће бити организовани турнир у баскету 3 на 3 и трка у планиском оријентирингу.
Карте за фестивал су већ у претпродаји, а они који пожуре са куповином могу искористити различите погодности које је обезбедио организатор.
Грађани oпштине Чајетина и овај пут могу купити карте по повлашћеним ценама.

Hills up

Hills Up