U Kraljevu uhapšeno dve osobe zbog proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu podneli su krivičnu prijavu protiv D.G. (1982) iz Kraljeva, zbog postojanja osnova

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu podneli su krivičnu prijavu protiv D.G. (1982) iz Kraljeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i tridesetdevetogodišnjeg Kraljevčanina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
Pripadnici kriminalističke policije, juče u popodnevnim satima, u Kraljevu, prilikom kontrole vozila kojim je upravljao Kraljevčanin, pronašli su špric sa nepoznatom tečnošću za koju se sumnja da je opojna droga metadon a koju je kupio od D.G.
Istog dana, policijski službenici su, na osnovu naredbe Višeg suda u Kraljevu, izvršili pretres stana i drugih prostorija osumnjičene i tom prilikom pronašli 250 ml iste materije.
D.G. je, po nalogu višeg javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i ona će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti privedena u tužilaštvo.