Još jedna vredna donacija bračnog para Trojančević bolnici u Gornjem Milanovcu

GORNJI MILANOVAC — Bračni par Miloš i Marija Trojančević, koji radi u Švajcarskoj, uputio je milanovačkoj bolnici donaciju

GORNJI MILANOVAC — Bračni par Miloš i Marija Trojančević, koji radi u Švajcarskoj, uputio je milanovačkoj bolnici donaciju sa preko 20 specijalnih kreveta za bolesnike, veliki broj ortopedskih pomagala, stolice za dijalizu i vadjenje krvi, posteljine, pidžame, hirušku lampu, električni hiruški nož. Miloš radi štampariji, dok je Marija asistent na kardiohirurgiji u Bernu.

Donaciju su obezbedili projektom koji je pobedio na konkursu. Kako su izjavili za GM.info, želja im je da se bolesnicima u zavičaju obezbedi bolja nega, lakše lečenje i kvalitetniji rad medicinskog osoblja. “Veliko hvala kompaniji “Metalac” i direktoru Petrašinu Jakovljeviću koji su poslali kamion kako bi oprema stigla u milanovačku bolnicu. Blago gradu koji ima kompaniju kao što je “Metalac” – izjavio je Trojančević. Trojančevići su i pre dve godine milanovačkoj bolnici donirali 19 kreveta za nepokretne bolesnike, ortopedska pomagala, grejače za infuzione rastvore i opremu za sobe. Krajem decembra na istu adresu stiže i treća donacija.