Goranu Jakovljeviću iz Čačka i njegovoj petočlanoj porodici hitno potrebna pomoć

 Позивамо вас, као и све људе добре воље који су у могућности, да помогну нашем земљаку, Чачанину Горану

 Позивамо вас, као и све људе добре воље који су у могућности, да помогну нашем земљаку, Чачанину Горану Јаковљевићу. Горан живи са супругом и троје малолетне деце од 15, 12 и 4 годинe.
 
      Наиме, Горану је после прегледа на КБЦ Дедиње констатовано да му срце ради само 25 посто и да је неопходна трансплатација срца. Породица живи као подстанари, при чему је само Горан радио. Горану, који је иначе 1981. годиšте, у јануару је заказан пријем на КБЦ Дедиње да би се кренуло са припремним тестовима за интервенцију. Тиме његова супруга и деца остају без примања и средстава за живот. Молимо све који на неки начин могу да помогну да то и учине. Између осталог имали смо увид у Горанову медицинску документацију.

Новчане прилоге можете послати на Горанов текући рачун број 155-3420180233848-12. За остале врсте помоћи можете се јавити Удружењу Чачана у Београду поруком на Фејсбук профилима „Udruženje Čačana u Beogradu“ и „Udr Ča u Bgd“ или на мејл udruzenjecacana@gmail.com, а ми ћемо ваш контакт проследити Горановој породици.

БРОЈ ТЕКУЋЕГ РАЧУНА ЗА УПЛАТУ ПОМОЋИ: 155-3420180233848-12