„NOVI OKOVI“ u Čačku – od igle do lokomotive za vašu kuću i baštu

ČAČAK — Robna kuća užičkog lanca „Novi okovi“ počela je danas sa radom i u Čačku. „Novi okovi“ nude najširi

ČAČAK — Robna kuća užičkog lanca „Novi okovi“ počela je danas sa radom i u Čačku. „Novi okovi“ nude najširi asortiman alata i opreme za domaćinstvo i baštu domaćih i stranih proizvođača po najpovoljnijim cenama. Robna kuća „Novi okovi“ u Čačku nalazi se u ulici Bulevar oslobođenja, kod „Leonardo“ pumpe, i otvorena je od 7 do 21 sat.

 

ilija novi okovi– Mi nudimo kompletan program za uređenje kuće i bašte. U ponudi imamo najširu lepezu proizvoda te namene – od ručnih i električnih alata, boja i lakova, opreme za baštu, kosačica, perača, trimera, šrafovske robe, okova, sredstava za čišćenje i održavanje, HTZ opreme, auto programa i kozmetike… Nudimo opremu i alate za male i velike majstore, za bravarske, električarske i stolarske radionice, kao i prateći program za velike firme,objašnjava Ilija Irkić vlasnik preduzeća „Novi okov“.

 

novi okovi

U robnoj kući „Novi okovi“ robu možete kupiti po najpovoljnijim cenama, uz stalne popuste i redovne mesečne akcije, a otvorena je i mogućnost kupovine preko administrativnih zabrana, čekovima građana, platnim i kreditnim karticama, kao i na kredit kod komercijalnih banaka. Na dan otvaranja sve cene su snižene 10%, a u toku je mesečna akcija za opremu za uređenje i održavanje travnjaka:

novi okovi 3

-Mi ćemo imati redovne mesečne akcije nekih artikala, koji su atraktivni za određeni deo godine. S obzirom na to da je počela sezona košenja, nudimo širok program kosačica i trimera za travu po eksluzivnim cenama, najavljuje Irkić. 

novi okovi 9

novi okovi 6

Preduzeće „Novi okov d.o.o.“ postoji od 2011.godine, kada je otvoren prvi maloprojdajni objekat u Užicu. Čačanska robna kuća sedma je u lancu, a kako je najavio menadžer Miloš Bojović, čitav asortiman biće prilagođen potrebama kupaca iz ovog dela Srbije, a namera je da se u ponudi nađe što više proizvoda domaćih proizvođača:

milos bojovic

-Pozivamo sve Čačane da posete naš objekat, ne samo potrošače, već i potencijalne partnere i nadamo se uspešnoj saradnji u narednom periodu, poručio je Bojović.

 

 

novi okovi 7

novi okovi2

Robne kuće „Novi okovi“, pored Čačka i Užica, nalaze se i na Zlatiboru, u Kosjeriću, Zemunu, Surčinu i Kaluđerici. Posle Čačka, planirano je otvaranje u Borči, a 12.maja počinje sa radom luksuzan objekat u Bubanj potoku, uz robnu kuću „Ikea“.