SNS Čačak: Sa neskrivenim oduševljenjem i divljenjem o Vučićevoj poseti Kosovu

Povodom današnje posete predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, Kosovu i Metohiji, gradska organizacija SNS-a u Čačku izdala je saopštenje

Povodom današnje posete predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, Kosovu i Metohiji, gradska organizacija SNS-a u Čačku izdala je saopštenje za javnost, koje prenosimo u celosti.

Saopštenje za javnost

Gradski odbor Srpske napredne strane Čačak je sa neskrivenim oduševljenjem i divljenjem dočekao odluku predsednika Srbije i prvog čoveka SNS Aleksandra Vučića da i pored svih pretnji, opstrukcija i nekorektnosti od strane privremenih institucija na Kosivu i Metohiji, ipak ode u našu južnu pokrajinu i pruži punu podršku lokalnom srpskom stanovništvu za opstanak na njihovim vekovnim ognjištima, jer bez njih svaka borba za ostanak KiM u granicama naše države nema nikakvog smisla.

Aleksandar Vučić je svojom mudrom politikom uspeo da za ova cilj pridobije i zvaničnike vodećih svetskih sila, pa su tako dodatni pritisak na vlasti u Prištini izvršile SAD i Evropska unija, što u nekim ranijim vremenima nije bio slučaj.

Takođe, Predsednik je uspeo da učini još nešto – temu Kosova i Metohije je vratio za pregovarački sto, što su mnogi smatrali nemogućom misijom i apsolutno priznanje takozvane države Kosovo u njenim zamišljenim granicama doveo u pitanje.

Svojim stavom, iskrenošću i željom da se po svaku cenu očuva mir, Aleksandar Vučić je pobrao nepodeljene simpatije svetske javnosti i političara širom planete, na čemu mu i njegovi najljući oponenti moraju odati priznanje.

Savet za informisanje

Gradskog odbora SNS Čačak