SNS Čačak: Sa neskrivenim oduševljenjem i divljenjem o Vučićevoj poseti Kosovu

Povodom današnje posete predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, Kosovu i Metohiji, gradska organizacija SNS-a u Čačku izdala je saopštenje

Povodom današnje posete predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, Kosovu i Metohiji, gradska organizacija SNS-a u Čačku izdala je saopštenje za javnost, koje prenosimo u celosti.

Saopštenje za javnost

Градски одбор Српске напредне стране Чачак је са нескривеним одушевљењем и дивљењем дочекао одлуку председника Србије и првог човека СНС Александра Вучића да и поред свих претњи, опструкција и некоректности од стране привремених институција на Косиву и Метохији, ипак оде у нашу јужну покрајину и пружи пуну подршку локалном српском становништву за опстанак на њиховим вековним огњиштима, јер без њих свака борба за останак КиМ у границама наше државе нема никаквог смисла.

Александар Вучић је својом мудром политиком успео да за ова циљ придобије и званичнике водећих светских сила, па су тако додатни притисак на власти у Приштини извршиле САД и Европска унија, што у неким ранијим временима није био случај.

Такође, Председник је успео да учини још нешто – тему Косова и Метохије је вратио за преговарачки сто, што су многи сматрали немогућом мисијом и апсолутно признање такозване државе Косово у њеним замишљеним границама довео у питање.

Својим ставом, искреношћу и жељом да се по сваку цену очува мир, Александар Вучић је побрао неподељене симпатије светске јавности и политичара широм планете, на чему му и његови најљући опоненти морају одати признање.

Савет за информисање

Градског одбора СНС Чачак