SNS Čačak: DVERI su Đilasova prćija

ČAČAK — Gradska organizacija Srpske napredne stranke u Čačku oglasila se saopštenjem za javnost, koje prenosimo u celosti.

ČAČAK — Gradska organizacija Srpske napredne stranke u Čačku oglasila se saopštenjem za javnost, koje prenosimo u celosti.

Saopštenje za javnost:

О томе каква је Српска напредна странка оцену дају и даваће искључиво грађани Србије и Чачка, а ако је судити по резултатима разних избора у последњих пар година СНС је најуспешнија политичка организација у земљи од увођења вишестраначја. У нашем граду напредњаци и Александар Вучић остварили су два историјски најбоља резултата, којима се не може похвалити ни једна друга партија. Да та супериорност буде апсолутно потврђена, побринули су се мештани села Вранићи, који су на председничким изборима 2017. године Александру Вучићу указали три пута веће поверење него Бошку Обрадовићу, који је у том селу рођен.

С тим у вези, сматрамо да би за Двери било много паметније да гледају у своје двориште, јер тамо могу пронаћи много “ђубрета”, што потврђује константан пад рејтинга међу грађанима на свим фронтовима. Из тих разлога Двери су биле принуђене да постану прћија Драгана Ђиласа, јер су им све претходне коалиције, а било их је много, распале у рекордном року.

Последњи који треба да говоре о “прелетачима” су управо Двери, , јер да није таквих не би имали локалне одборе у Ивањици, Новој Вароши, Горњем Милановцу и многим другим општинама, нити би мењали партнере као чарапе.

Господо из Дери, да би имали право да говорите о другима, прво морате нешто да постанете и постигнете. До тада, бићете ДОС-овска закрпа и Ђиласова пешадија, што можда доноси некакав џепарац, али поштовање и поверење грађана сигурно не.

Izvor: Povereništvo SNS Čačak