SNS Čačak: DVERI su Đilasova prćija

ČAČAK — Gradska organizacija Srpske napredne stranke u Čačku oglasila se saopštenjem za javnost, koje prenosimo u celosti.

ČAČAK — Gradska organizacija Srpske napredne stranke u Čačku oglasila se saopštenjem za javnost, koje prenosimo u celosti.

Saopštenje za javnost:

O tome kakva je Srpska napredna stranka ocenu daju i davaće isključivo građani Srbije i Čačka, a ako je suditi po rezultatima raznih izbora u poslednjih par godina SNS je najuspešnija politička organizacija u zemlji od uvođenja višestranačja. U našem gradu naprednjaci i Aleksandar Vučić ostvarili su dva istorijski najbolja rezultata, kojima se ne može pohvaliti ni jedna druga partija. Da ta superiornost bude apsolutno potvrđena, pobrinuli su se meštani sela Vranići, koji su na predsedničkim izborima 2017. godine Aleksandru Vučiću ukazali tri puta veće poverenje nego Bošku Obradoviću, koji je u tom selu rođen.

S tim u vezi, smatramo da bi za Dveri bilo mnogo pametnije da gledaju u svoje dvorište, jer tamo mogu pronaći mnogo “đubreta”, što potvrđuje konstantan pad rejtinga među građanima na svim frontovima. Iz tih razloga Dveri su bile prinuđene da postanu prćija Dragana Đilasa, jer su im sve prethodne koalicije, a bilo ih je mnogo, raspale u rekordnom roku.

Poslednji koji treba da govore o “preletačima” su upravo Dveri, , jer da nije takvih ne bi imali lokalne odbore u Ivanjici, Novoj Varoši, Gornjem Milanovcu i mnogim drugim opštinama, niti bi menjali partnere kao čarape.

Gospodo iz Deri, da bi imali pravo da govorite o drugima, prvo morate nešto da postanete i postignete. Do tada, bićete DOS-ovska zakrpa i Đilasova pešadija, što možda donosi nekakav džeparac, ali poštovanje i poverenje građana sigurno ne.

Izvor: Povereništvo SNS Čačak