Startovala nova linija gradskog prevoza u Milanovcu, pogledajte red vožnje

GORNJI MILANOVAC — Nova linija javnog gradskog prevoza na relaciji od Jasena do kasarne u Lunjevici počela je

GORNJI MILANOVAC — Nova linija javnog gradskog prevoza na relaciji od Jasena do kasarne u Lunjevici počela je da saobraća.Na novoj relaciji, čija dužina u jednom pravcu iznosi pet kilometara, saobraćaće jedno vozilo, a obeleženo je deset stajališta.

 Prema redu vožnje, vreme prvog polaska je ranim jutarnjim časovima i to u 05.10 sa Trga kneza Mihaila ka Lunjevici. Poslednji polazak iz pravca Lunjevice ka trgu kneza Mihaila je  u 20.15 časova, a iz pravca Jasena ka centru je u 20.00 časova. U ovom periodu predviđena je i pauza u saobraćanju  i to od 8.10-10.50 časova iz pravca centra ka Jasenu, a od 16.40-17.40 časova iz pravca centra ka Lunjevici.

1

2

3

4

5 6

7 8 9

 

Predsednik opštine Dejan Kovačević rekao je da se uvođenjem ove nove linije nastavilo sa rešavanjem problema javnog prevoza: „Početkom nove školske godine uveli smo novu liniju kako bismo olakšali put do škole deci koja putuju i koja su u nekom delu i pešačila do svojih škola. Takođe, ono što bih posebno naglasio i što je jako bitno je činjenica da je čitavo naselje Lunjevački put prvi put u istoriji dobilo mogućnost da koristi javni gradski prevoz.“

Redom vožnje predviđeno je da autobusi na ovoj liniji vrše prevoz putnika i vikendom. Subotom će gradski linijski prevoz saobraćati do 16.00 časova, a za nedelju je predviđeno šest polazaka na sat vremena, a prvi polazak u nedelju je u 6.50 časova.