Turistička organizacija poziva ljubitelje fotografije da slikaju grad i osvoje 5 000 RSD

ČAČAK — Туристичка организација Чачак позвала је заинтересоване љубитеље фотографије да пошаљу своје радове и тако се укључе

ČAČAK — Туристичка организација Чачак позвала је заинтересоване љубитеље фотографије да пошаљу своје радове и тако се укључе у конкурс за избор 12 фотографија за израду календара града Чачка за 2019.годину. Pраво учешћа није ограничено, осим за организатора конкурса. Услов је да фотографије садрже мотиве и атмосферу нашег града.

ЈУ „ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ЧАЧКА“. 

Р А С П И С У Ј Е

НАГРАДНИ КОНКУРС

ЗА ИЗБОР 12 ФОТОГРАФИЈА ЗА ИЗРАДУ КАЛЕНДАРА ГРАДА ЧАЧКА
ЗА 2019.ГОДИНУ

Позивамо заинтересоване љубитеље фотографије да пошаљу своје радове и тако се укључе у конкурс за избор 12 фотографија за израду Календара града Чачка за 2019.годину.

Право учешћа није ограничено (осим за организатора конкурса).

Услов је да фотографије садрже мотиве и атмосферу нашег града. Поред тога, радови морају задовољити и елементарне техничке критеријуме, неопходне за квалитетно штампање календара у техници ”офсет” штампе. (Препорука је да су фотографије снимљене фотографским апаратом).

Наш циљ је израда Календара града Чачка за 2019.годину. За ауторе изабраних радова биће обезбеђене награде у изосу од 5.000 динара (по фотографији).

Сваки учесник може послати до 5 фотографија. Фајлови за слање на конкурс:дужа страна 2.000 пиксела, у резолуцији 300 dpi, снимљени у jpg формату, у величини до 2MB по фотографији. (Аутори изабраних фотографија биће консултовани око накнадног достављања фајлова у максималном квалитету у коме их поседују).

Ваше фотографије шаљите на mail адресу: konkursturisticka@gmail.com

Контакт особа: Гордана Мајсторовић, 064 644 6047

Конкурс је отворен до 10.11.2018.године.