SNS Čačak – Zašto nadležni organi ćute nakon pretnji smrću poslanika Dveri predsedniku i premijerki?

ČAČAK — Gradska organizacija SNS u Čačku oglasila se saopštenjem povodom istupa poslanika Dveri na jutjubu, gde je rekao

ČAČAK — Gradska organizacija SNS u Čačku oglasila se saopštenjem povodom istupa poslanika Dveri na jutjubu, gde je rekao da bi premijerka Ana Brnabić “trebalo da bude obešena na Terazijama“ u slučaju da je potpisala Dablinski sporazum sa EU o migrantima, a zajedno sa njom, kako je rekao, i Aleksandar Vučić. Saopštenje GO SNS prenosimo u celosti:

Saopštenje za javnost

Ако некоме у Чачку и Србији до скоро није било познато каква је екстремистичка и фашистичка организација Двери, онда је ваљда после најновије изјаве њиховог посланика и високог функционера Срђана Нога све јасно.

Наиме, Ного је себи дао за право право да јавно позове на убиство, односно вешање највиших државних функционера Србије – премијерке Ана Брнабић и председника Александра Вучића. Поново се у јавности поставља питање до када ће надлежни органи да ћуте и жмуре на очигледно кршење закона и вршење најтежих кривичних дела, позивање на убиство легално изабраних највиших функционера Србије.

После позива једног од лидера Савеза за Србију Жељка Веселиновића да обдареног афро – американца, који је тек изашао из затвора, закључају у собу са Брнабићевом месец дана, сада стижу нове монструозне претње и поставља се питање – до када? Да ли треба чекати да ови умоболници некога инспиришу и инструишу да тако нешто и покуша, па да се тек онда предузму законом прописане мере?

За много мање ствари део лидера Савеза за Србију је својевремено позивао на забрану и укидање појединих политичких партија, организација и удружења. Треба видети да ли ће и сада бити доследни, у шта искрено сумњамо, јер “врана врани очи не вади”.

Информативна служба Градског одбора СНС Чачак