Gradonačelnik o flajerima: Đilas i Dveri mi crtaju metu, to je gebelsovska kampanja!

ČAČAK — Gradonačelnik Čačka, Milun Todorović, izjavio je danas da je uveren da iza deljenja flajera sa porukama

ČAČAK — Gradonačelnik Čačka, Milun Todorović, izjavio je danas da je uveren da iza deljenja flajera sa porukama protiv njega stoje Dragan Đilas i gradska organizacija Dveri. Nije reč samo o flajerima, već o crtanju mete na čelu, ocenio je Todorović u izjavi novinarima nakon današnjeg zasedanja Gradskog veća.

Naravno da iza toga stoji tajkun Đilas i njegova nova firma, koja se zove Dveri Čačak, na čelu sa vlasnikom Boškom Obradovićem i direktorom te firme Aleksandrom Tanaskovićem. I to nisu flajeri, to je crtanje mete meni kao gradonačelniku, na čelu, poručio je Todorović.

On tvrdi i da ima dokaze da iza nedavno osvanule poruke na vratima novoizgrađene zgrade na prostoru nekadašnjeg bioskopa „Sutjeska“, na kojoj je pisalo „Bando, vratite nam bioskop“, takođe stoje Dveri.

Foto: Ozonpress

Foto: Ozonpress

-Sigurnosne kamere su zabeležile, naravno, a oni to izgleda nisu znali, izvršioce koji su članovi Dveri. Nedugo zatim ulicom pored zgrade prošao je jedan visoki funkioner Dveri, što je vrlo indikativno, istakao je Todorović.

On je dodao i da razume političku borbu, ali da su njegovi protivnici prešli sve granice političkog fer-pleja i da to ne može da dozvoli.

-Već se mešaju u privatne stvari i u privatan život, a ja ne znam nijednog narodnog poslanika koji ima ličnog vozača, a Boško Obradović ga ima. Ja vozim svoja kola, sam, ali to nisam hteo da publikujem. Ovo je gebelsovska kampanja, koju protiv mene vodi tajkun Đilas sa svojim novim partnerom Boškom Obradovićem i izvršiocima u vidu članova Dveri. Ta gebelsovsko-ljotićevska koalicija će sigurno odustati kada bude poražena na prvim sledećim izborima, a ja sam siguran da će biti tako, jer mi svaki dan radimo u interesu građana. Ja nijedan jedini dinar nisam potrošio ni u zemlji, ni u inostranstvu, od građana Čačka i iz gradskog budžeta,  rekao je Todorović.

Gradonačelnik Čačka je najavio i da će vrlo brzo imati konferenciju za novinare, na kojoj će odgovoriti na sve optužbe protiv njega:
Taksativno ću odgovoriti na sve, jer nemam šta da krijem od građana Čačka. I ko je šta oteo, i ko je koga prokleo, i ko je osnovan i finansiran iz kase Velimira Ilića. Pa, kad su ti izvori presušili krenula je besomučna kampanja na porodicu ILić – ne na Velimira Ilića ili Novu Srbiju, već na porodicu Ilić.Ja to neću dozvoliti. Nisam ja svog oca proizveo u člana Gradske izborne komisije, za apanažu od 70 000 dinara, a Boško Obradović to jeste uradio. Pa, barem mi u Čačku se svi znamo, i to treba svi da znaju, zaključio je Todorović.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana u Čačku su na pojedinim automobilima i u poštanskim sandučićima u nekoliko zgrada osvanuli flajeri, sa slikom gradonačenika Čačka, Miluna Todorovića, na kojima su po stavkama pobrojane kritike na račun njegovog rada u poslednje dve godine i citiran nedavni lapsus o odlivu mozgova. Autori flajera zvanično nisu poznati, jer niko u javnosti nije preuzeo odgovornost za njihovo kreiranje i deljenje po gradu.

IMG-210e92c6745abd8d002ea183903e13e0-V

 

IMG-b3cfef1d639774b6d71c9b6319f418d1-V