Igor Trifunović: Takozvani „Savez za Srbiju“ pokušava da udari na prvog čoveka grada

ČAČAK — Povodom deljenja usmerenih protiv gradonačelnika Čačka, Miluna Todorovića, koji su se u gradu pojavili tokom jučerašnjeg

ČAČAK — Povodom deljenja usmerenih protiv gradonačelnika Čačka, Miluna Todorovića, koji su se u gradu pojavili tokom jučerašnjeg dana, oglasio se predsednik Skupštine grada, Igor Trifunović. „Osuđujem deljenje kukavičkih flajera“, naveo je Trifunović u saopštenju za javnost, koje prenosimo u celosti. 

Saopštenje za javnost: 

Осуђујем дељење кукавичких флајера у Чачку.

Сведоци смо све учесталијих напада на градоначелника Чачка од стране неостварених  политичара у покушају, разних плаћених и инструисаних формалних и неформалних група а сада и такозваних анонимних „активиста“. Тобоже се питају „Ко је овај човек?“, мислећи на Милуна Тодоровића, износећи притом гнусне неистине о њемуи обмањујући грађане Чачка.

Нема ту никавих анононимних  ! Добро је познато ко и зашто ово ради.

Покушај умањивања свега оног што је досадa у Чачку урађено a што је грађанима добро познато, представља тоталну политичку немоћ и безидејност !

Такозвани „Савез за Србију“ покушава истом методологијим којом напада предсeника државе, да удари и на првог човека града Чачка јер другачије не зна и не уме ! Теорије завере и изазивање сумње у све оно што је урађено је наслеђе из њиховог времена јер немогу да прихвате да су та времена прошла и да је данас све што се ради и одлучује тотално транспарентно и доступно јавности.

Руководство града Чачка на челу са градоначелником Тодоровићем у складу са политиком владе, за сав свој рад одговара грађанима и полаже рачуне свакодневно путем градских медија, преноса заседања, извештаја са седница , конференција за медије и увек је спремно да одговара на свако питање.

Овакав начин штампања и дељења пропагандног материјала је већ добро познат систем бескрупулозног покушаја политичког обрачуна и најефтинији вид кукавичке борбе јер се крију иза такозваних анонимних активиста.

Када немате никакав аргумент за скупштинском говорницом и никакав конкретан и добронамеран предлог онда то покушате па претворте у физичко-обрачунски перформанс. Када вам ни то не пролази онда правите овакве „анонимне“ фалјере. Шта  је следеће можемо  само да погађамо…

Та иста господа из те „Банана“ коалиције тотално супротих политичких идеала и уверења, скупила се са  само једним циљем, да пљује и блати владајућу странку , али дела говоре више од речи а иза нас остају дела. Зар  сами не виде да им народ ништа не верује , изгубили су 10.000 гласова на последњим изборима ,зар то није доказ да одлазе у заборав !

Српска напредна странка никад ништа није и неће радити „испод жита“ и крити се иза неких анонимних „критичара“. Све што радимо јавно објаљујемо инофрмишемо и што је најважније СЛУШАМО народ, за разику од вас госопдо „банана“ опозицијо !

То то што радите је продукт вашег нерада и доконости !

Све што је СНС у Чачку урадио од када је добио већински мандат, на челу са градоначелником Милуном Тодоровићем,  можете видети у индустријским зонама , у селима као и у самом граду.

То је оно што је битно и конкретно ! Госоподо налогодавци израде флајера !

Оно чиме поносно стајемо пред сваког грађанина нашег града можете погледати у следећим сликама:

Када прочитате онда ћете видети ко је Милун Тодоровић и шта је до сада урадио за Чачакшто би вам и био одговор на ваша питања са флајера.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

С` поштовањем

Игор Трифуновић

Председник Скупштине града Чачка