SNS Čačak: Osuda politike laži i uvreda

ĆAĆAK — Povodom afere “flajeri” oglasila se i gradska organizacija SNS u Čačku, osuđujući deljenje letaka, na kojima

ĆAĆAK — Povodom afere “flajeri” oglasila se i gradska organizacija SNS u Čačku, osuđujući deljenje letaka, na kojima se na uvredljiv način govori o gradonačelniku Milunu Todoroviću. Saopštenje za javnost prenosimo u celosti.

Saopštenje za javnost: 

Kontinuiranu politiku laži, kleveta i uvreda čačanska opozicija je nastavila po oprobanom maniru iz ranijih vremena – deljenjem flajera sa gnusnim optužbama na račun gradonačelnika Miluna Todorovića, što je ekspresno preneto na samo jednom lokalnom portalu, poznatom i kao oglasna tabla Dveri. Nalogodavci i distributeri tog svojevrsnog pljuvačkog pamfleta su na to očigledno i računali, ali ono na šta nisu bili spremni je veoma negativna reakcija građana Čačka, koji odlično znaju kako se živelo u vreme vlasti “žutih” i pljačkaških privatizacija, koliko je investicija i novih fabrika u naš grad dovela Nova Srbija, a šta radi vlast Srpske napredne stranke, čiji je glavni pokretač u Čačku upravo gradonačelnik Milun Todorović. On je, zahvaljujući ličnom angažovanju i ugledu koji uživa, doprineo da naš grad dobije sasvim novi izgled u svakom pogledu. Samo zlobni i zlonamerni mogu da kritikuju “novo ruho” centra grada, izgradnju industrijskih zona za domaće i strane investitore, asfaltiranje brojnih saobraćajnica po selima, privođenje kraju infrastrukturnih projekata koje su pre više godina neki započeli, ali nikada nisu završili…

Možemo se složiti da je u žaru političke borbe mnogo toga dozvoljeno, ali ne i da se neko lično napada, omalovažava, vređa i srozava, a da za to ne postoji ni jedan racionalan razlog. Nešto slično se dogodilo i pre nekoliko dana, lepljenjem provokativnog plakata na izlog nove zgrade u Karađorđevoj ulici, a “potpis” izvršioca je očito isti.

Ono što najviše “bode oči” je to što “pljuvači” nisu imali petlju da iza svog dela stanu imenom i prezimenom, već to čine anonimno, podmuklo, pretpostavljajući da neće nikome morati da podnose račune, ali su se prevarili. Čačani – birači vrlo dobro znaju iza koga stoje rad i rezultati, a ko prodaje maglu i prazne priče. Izbori na svim nivoima se bliže, pa će ubrzo narod dati sud o svačijem činjenju i nečinjenju. Ako je ovo najviši domet čačanske opozicije – neka im služi na čast.