SNS Čačak: Osuda politike laži i uvreda

ĆAĆAK — Povodom afere „flajeri“ oglasila se i gradska organizacija SNS u Čačku, osuđujući deljenje letaka, na kojima

ĆAĆAK — Povodom afere „flajeri“ oglasila se i gradska organizacija SNS u Čačku, osuđujući deljenje letaka, na kojima se na uvredljiv način govori o gradonačelniku Milunu Todoroviću. Saopštenje za javnost prenosimo u celosti.

Saopštenje za javnost: 

Континуирану политику лажи, клевета и увреда чачанска опозиција је наставила по опробаном маниру из ранијих времена – дељењем флајера са гнусним оптужбама на рачун градоначелника Милуна Тодоровића, што је експресно пренето на само једном локалном порталу, познатом и као огласна табла Двери. Налогодавци и дистрибутери тог својеврсног пљувачког памфлета су на то очигледно и рачунали, али оно на шта нису били спремни је веома негативна реакција грађана Чачка, који одлично знају како се живело у време власти “жутих” и пљачкашких приватизација, колико је инвестиција и нових фабрика у наш град довела Нова Србија, а шта ради власт Српске напредне странке, чији је главни покретач у Чачку управо градоначелник Милун Тодоровић. Он је, захваљујући личном ангажовању и угледу који ужива, допринео да наш град добије сасвим нови изглед у сваком погледу. Само злобни и злонамерни могу да критикују “ново рухо” центра града, изградњу индустријских зона за домаће и стране инвеститоре, асфалтирање бројних саобраћајница по селима, привођење крају инфраструктурних пројеката које су пре више година неки започели, али никада нису завршили…

Можемо се сложити да је у жару политичке борбе много тога дозвољено, али не и да се неко лично напада, омаловажава, вређа и срозава, а да за то не постоји ни један рационалан разлог. Нешто слично се догодило и пре неколико дана, лепљењем провокативног плаката на излог нове зграде у Карађорђевој улици, а “потпис” извршиоца је очито исти.

Оно што највише “боде очи” је то што “пљувачи” нису имали петљу да иза свог дела стану именом и презименом, већ то чине анонимно, подмукло, претпостављајући да неће никоме морати да подносе рачуне, али су се преварили. Чачани – бирачи врло добро знају иза кога стоје рад и резултати, а ко продаје маглу и празне приче. Избори на свим нивоима се ближе, па ће убрзо народ дати суд о свачијем чињењу и нечињењу. Ако је ово највиши домет чачанске опозиције – нека им служи на част.