Čačanski naprednjaci pozivaju na smirivanje tenzija u Lučanima

ČAČAK– Povodom napada na odborničkog kandidata sa liste “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Lučane i Dragačevo”, Nadu

ČAČAK– Povodom napada na odborničkog kandidata sa liste “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Lučane i Dragačevo”, Nadu Jovanović (64), saopštenjem za javnost oglasilo se povereništvo SNS-a u Čačku. Saopštenje prenosimo u celosti:

Saopštenje za javnost:

Rukovodstvo Gradskog odbora Srpske napredne stranke Čačak sa nevericom je primilo vest o novom incidentu u opštini Lučani, kada je u po bela dana fizički napadnuta Nada Jovanović, kandidat za odbornika na listi “Aleksandar Vučuć – zato što volim Lučane”. Ujedno, traži se hitna reakcija nadležnih organa, koji treba da identifikuju i uhapse počinioca i otkriju motive ovog gnusnog čina.

Podsećanja radi, treba reći da je posle vandalskog spaljivanja propagandnog materijala Srpske napredne stranke u Kotraži, ovo novi incident, koji ne doprinosi regularnosti predstojećih lokalnih izbora i stvara atmosferu sukoba i linča. Ako se ovakve stvari dešavaju na deset dana pred glasanje, postavlja se pitanje kakvi se situacija može očekivati narednih dana i na sam dan glasanja.

Čačanski naprednjaci pozivaju na smirivanje tenzija i fer nadmetanje, a poslednju reč o programima i odborničkim kandidatima daće narod 16. decembra.

Informativna služba GO SNS Čačak