Dveri o napadu na aktivistkinju SNS-a: Loša režija i gluma SNS-a u Lučanima

ČAČAK — Povodom slučaja napada na aktivistiknju SNS-a, Nadu Jovanović (64), u Lučanima saopštenjem za javnost oglasila se

ČAČAK — Povodom slučaja napada na aktivistiknju SNS-a, Nadu Jovanović (64), u Lučanima saopštenjem za javnost oglasila se i gradska organizacija Dveri u Čačku. Saopštenje za javnost prenosimo u celosti.

Најновији догађаји инструирани од стране ненормалне власти оличене у СНС-у и њеним сателитима одавно су превазишли границе пристојне и фер политичке борбе и прерасли у отворено насиље које сваким даном све више добија на интензитету. 

Отворено разрачунавање власти са политичким противницима кренуло је убиством Оливера Ивановића, наставило се покушајем убиства Борка Стефановића и његових сарадника. Сведоци смо свакодневног насиља над опозицијом у републичком парламенту. Ова власт више нема адекватан одговор на све присутнији тренд уједињавања опозиционих странака и идеја, степен незадовољства народа који живи испод ивице егзистенције и најаву масовних протеста за које су свесни да је почетак краја њихове бахате и корумпиране власти.

Очигледан пример наведеног је и последња лоше изрежирана представа у Лучанима, такозвани напад на времешну активисткињу СНС која је, уједно, и кандидат за одборника СО Лучани на предстојећим изборима. На дотичној госпођи која је наводно била изложена песничењу не видесмо ниједну модрицу, сведока није било али кривца су нашли и пре него што се напад „десио“, наравно ко други него опозиција. Очигледно је Српска напредна странка у свом маниру због пада рејтинга а поучени примером чачанског Шојића, Маје Гојковић и новинарки Пинка, покушала да одглуми још једну сцену у којој ће себе представити као жртву, само до сада у најлошијој режији са подједнако лошим глумцем.

Градска организација Двери у Чачку најоштрије осуђује сваки вид насиља, али и сваки вид лажи, преваре и злоупотребe жена у прљавој кампањи Српске напредне странке. Позивамо их да престану са применом насиља и етиктетирањем политичких неистомишљеника.

 

 

Информативна служба Градске организације Двери у Чачку