Milanovački naprednjaci reagovali na kritike iz Bolje Srbije

Povodom neistina i lažnih optužbi koje su očigledno iskopane pomoću budaka iz blata i iz ko zna kojih

Povodom neistina i lažnih optužbi koje su očigledno iskopane pomoću budaka iz blata i iz ko zna kojih sfera ljudskog mozga koji se bavi nadrealnim pojavama, oba člana takozvane „Bolje Srbije“, koja je nastala iz više stranaka nego što ima članova, informativna služba OO Srpske napredne stranke daje sledeće saopštenje:

Kritike i lažne optužbe na račun rada lokalne samouprave i stručnih službi u kojima rade diplomirani inženjeri sa licencama, diplomirani pravnici sa položenim pravosudnim ispitom, diplomirani ekonomisti i arhitekte upućuju samozvani „stručnjaci“ sa C diplomom za kamion.

Nedopustivo je da samozvani „stručnjak“ sa C diplomom za kamion kritikuje bilo koga. U vreme dok je bio član Opštinskog veća, očigledno zloupotrebljavajući svoju funkciju tokom decembra 2016. godine preko svoje privatne firme za farbanje ograda i mostova, utajio je milionske iznose za PDV za koje su propisane kazne zatvora. Naravno, time se bave nadležni državni organi. Sve ove poslove je radio preko nekih državni firmi dok mu je politički otac Velimir Ilić bio ministar koji ih je savetovao da kraduckaju, a ne da kradu.

Za vreme od kako je Srpska napredna stranka preuzela odgovornost za vođenje opštine Gornji Milanovac urađeno je 65 kilometara asfalta na nekategorisanim i lokalnim putevima. Urađena je i rekonstrukcija dela Ulice Vojvode Milana Obrenovića, dela Ulice Branka Radičevića. Urađena je i Ulica Narednika Petrovića, deo Ulice Braće Avramovića, trotoar u Hajduk Veljkovoj, trotoar u Kragujevačkoj, pristupna saobraćajnica koja vodi ka deponiji Vujan, deo Ulice Miloša Velikog, deo Železničke ulice, deo Ulice Dragiše Nikolića. Takođe, kamenim agregatom nasuto je više od 100 kilometara nekategorisanih puteva, urađena je rekonstrukcija objekta obdaništa, škola, Opšte bolnice. Svakodnevna su ulaganja u sport, kulturu i turizam.

Funkcioneri Srpske napredne stranke će i dalje odgovorno i savesno raditi u interesu svih naših sugrađana koji prepoznaju i daju podršku politici koju vodi Aleksandar Vučić što pokazuje i rejting stranke koji raste kako na nivou Srbije tako i na lokalu.

NFORMATIVNA SLUŽBA OO SNS GORNjI MILANOVAC

Šta su Desimir Jovanović i Boško Milovanović juče izjavili o infrastrukturnim radovima u opštini i situaciji u Javnom preduzeću za izgradnju, na šta su naprednjaci reagovali navedenim saopštenjem, pogledajte na linku Telemarkovog YouTube kanala: https://www.youtube.com/watch?v=iAVdoOa2qFg&t=22s