Milivoje Dolović novi predsednik opštine Lučani

Milivoje Dolović, diplomirani ekonomista, izabran je danas za predsednika opštine Lučani, nakon što je za taj predlog glasalo

Milivoje Dolović, diplomirani ekonomista, izabran je danas za predsednika opštine Lučani, nakon što je za taj predlog glasalo 29 odbornika novog saziva lokalne Skupštine, dok je 5 bilo protiv. Za njegovog zamenika izabran je MIloš Jovičić, doktor veterine. Odbornici Skupštine izabrali su na prvoj sednici u ovom sazivu, uz Dolovića i Jovičića i još 7 članova Opštinskog veća. Prethodno je na konstitutitvnoj sednici Skupštine opštine za predsednicu parlamenta izabrana bivša predsednica opštine, Vesna Stambolić, za njenu zamenicu Zorica Kovačević, dok će posao sekretara Skupštine obavljati Vesna Kodanov, dosadašnja načelnica Opštinske uprave.
Odbornici novog saziva Skupštine opštine Lučani danas su imenovali i Upravni odbor Doma zdravlja, nadzorni i upravni odbor Kulturnog centra i Turističke organizacije, čiji je direktor, Vukašin Dramlić razrešen dužnosti. Skupština je za v.d.direktora TUrističke organizacije imenovala Mihaila Nikolića, diplomiranog menadžera turizma, inače pomoćnika predsednice opštine Lučani u prethodnom mandatu.