SVI U HALU: Borac sutra dočekuje ekipu Splita

ČAČAK — U okviru 18.kola ABA 2 lige košarkaši Borca na svom parketu u četrvrtak, 31.januara od 18

ČAČAK — U okviru 18.kola ABA 2 lige košarkaši Borca na svom parketu u četrvrtak, 31.januara od 18 časova, dočekuju ekipu Splita. Pred Čačanima je težak meč u borbi za plej-of regionalnog takmičenja, u kome svakako nema pravo na grešku. U goste im dolazi izuzetno jaka ekipa, doduše oslabljena povredama ključnih igrača. No, razloga za brigu zbog povreda ima i strateg Borca, Jovica Arsić, jer je Marinović još uvek van igre, a „roviti“ su i Popović i Radovan Đoković.

-Split je izuzetno jak tim, koji je i bez Morisa kao ključnog igrača bio jedan od kandidata za ABA 1 ligu. Mi smo blagi favoriti u ovom susretu, jer igramo na svom parketu. Napomenuo bih da u nekoliko poslednjih utakmica kod kuće hala nije bila “najpunija”, pa bih pozvao navijače da budu brojniji na tribinima u meču sa Splitom. Njihova podrška puno znači ovim mladim igračima, kojima će u dobroj atmosferi sigurno biti lakše da naprave dobar rezultat, poručuje Arsić.

Poziv publici uputio je i mladi Ognjen Mićović:

-Mi na svom parketu nemamo pravo na kiks, ali nas zaista muči puno problema. U prvom redu zgusnut raspored u KLS i ABA 2 ligi, ali i par povreda. I dalje smo bez Marinovića, a za vikend smo imali čak dve utakmice. Stvarno će nam puno značiti ako Čačani budu uz nas na sutrašnjem meču, rekao je Mićović.