Iznenada preminuo profesor Agronomskog fakulteta u Čačku, Nikola Bokan

ČAČAK — U Čačku je danas iznenada preminuo profesor Agronomskog fakulteta u Čačku, Nikola Bokan. Kako je saopšteno,

ČAČAK — U Čačku je danas iznenada preminuo profesor Agronomskog fakulteta u Čačku, Nikola Bokan. Kako je saopšteno, komemoracija povodom smrti profesora Bokana biće održana sutra u 12 sati u prostorijama Fakulteta. Informacija o vremenu i mestu sahrane biće naknadno objavljena.

IN MEMORIAM

Данас у 11 и 30 часова изненада нас је у 56. години живота напустио Никола Бокан ванредни професор Агрономског факултета у Чачку.

Никола Бокан je рођен 17. 07. 1963. године.

Професор Никола Бокан је запослен на Агрономском факултету од 1990. године. У звање ванредног професора за научну област Ратарство, изабран је 2005. године и држао је предавања на предметима Опште ратарство основних студија и Агроекологија последиплосмских студија. Био је члан комисије за оцену и одбрану великог броја дипломских специјалистичких магистарскихрадова, као и члан комисије за оцену докторске дисертације. Осим у наставном процесу, више пута је учествовао у организационим и програмским одборима стручних и научних скупова. Од оснивања је активан члан Еколошког друштва Чачак, Удружења за органску производњу хране Биокодекс, као и један од најагилнијих чланова планинарског друштва „Каблар“.