Omladinci SPS-a u Milanovcu podržavaju Carevića

Saopštenje iz OO SPS-a G. Milanovac, koje potpisuje Marko Dželetović kao sekretar Izvršnog odbora lokalnog SPS-a, o odluci

Saopštenje iz OO SPS-a G. Milanovac, koje potpisuje Marko Dželetović kao sekretar Izvršnog odbora lokalnog SPS-a, o odluci da omladina ove organizacije na lokalu podrži novi predsednički mandat Jovice Carevića, dalje prenosimo u celosti.

Opštinski savet Socijalističke omladine Srbije Gornji Milanovac na svojoj petoj sednici održanoj 22.01.2019. godine jednoglasno je predložio aktuelnog predsednika OO  SPS  Gornji  Milanovac   Jovicu   Carević   za   predsednika ovog organa i u budućem četvorogodišnjem  mandatu. Vođeni  stavom  da Jovica Carević  kao čovek sa  ogromnim iskustvom i znanjem   kada   je   rukovođenje Partije u pitanju, kao njegova strategija podmlađivanja kadra koji za cilj ima da afirmiše mlade i uspešne ljude koji će biti nosioci Partije, sa ciljem osiguranja   njene   budućnosti,   bili   su   vodilja   za   ovakav predlog omladine. Izvršni odbor OO  SPS  Gornji Milanovac na svojoj sednici održanoj 23.01.2019. godine razmatralo je predlog Opštinskog saveta Socijalističke omladine Srbije Gornji Milanovac da predsednik OO SPS Jovica Carević bude jedini kandidat za predsednika OO SPS i taj predlog usvojila jednoglasno javnim izjašnjavanjem članova IO. Jovica   Carević   se   zahvalio   omladincima   na   predlogu   kao   i   svojim   partijskim drugovima na nesebičnoj podršci, prihvatio kandidaturu i izrazio spremnost da kako sa mladim, tako i sa iskusnijim partijskim drugovima se uhvati u koštac sa problemima naše Opštine, i da u skladu sa putem pobeda koji je trasirao naš pokojni predsednik Dražimir Marušić ponovo dođemo u mogućnost da preuzmemo odgovornost za vođenje naše Opštine i vratimo je na stare staze uspeha i prosperiteta.

Carevic 03