U sredu, 6. februara, održava se III memorijalni turnir posvećen Draganu Cvetkoviću Cveku u Čačku

U sredu 6.februara navršava se četiri godine od iznenadne smrti dugogodišnjeg trenera Mladosti Dragana Cvetkovića Cveka. Tog dana

U sredu 6.februara navršava se četiri godine od iznenadne smrti dugogodišnjeg trenera Mladosti Dragana Cvetkovića Cveka. Tog dana klub će u sportskoj dvorani Mladost organizovati Treći memorijalni turnir posvećen ovom velikom čoveku i treneru. Pored mlađih pionira Mladosti na turniru će učestvovati i ekipe Borca, Železničara i Takova iz Gornjeg Milanovca.

“Prošle su četiri godine od iznenadnog i velikog gubitka za sve nas. Napustio nas je čovek koji je za naš klub bio mnogo više od trenera. Mi se vrlo često prisećamo nezaboravnih dana provedenih sa Cvekom, ali tog 6.februara imamo i obavezu da memorijalnim turnirom sačuvamo od zaborava njegov lik i veliko delo. Zahvaljujem se našim sportskim prijateljima koji su kao i prethodne dve godine sa zadovoljstvom prihvatili naš poziv da učestvuju na turniru. U hali ćemo odigrati četiri utakmice, a zatim sa članovima Cvekove porodice posetiti njegovu večnu kuću. Pozivam sve one koji su ga znali i cenili da tog dana budu deo ovog memorijala“ – rekao je trener Dejan Kolarević.

Evo i rasporeda utakmica na III memorijalnom turniru “Dragan Cvetković Cvek“:

9:30 Mladost – Železničar

otvaranje turnira

10:30 Borac – Takovo

11:30 utakmica za III mesto

12:30 finale

dodela pehara