SNS Čačak: Sa radošću i ponosom dočekujemo predsednika Vučića

ČAČAK – Povereništvo Srpske napredne stranke u Čačku oglasilo se saopštenjem povodom početka kampanje “Budućnost Srbije“ predsednika države Aleksandra Vučića,

ČAČAK – Povereništvo Srpske napredne stranke u Čačku oglasilo se saopštenjem povodom početka kampanje “Budućnost Srbije“ predsednika države Aleksandra Vučića, u kojoj je najavljeno da će obići svih 29 okruga u Srbiji. Saopštenje prenosimo u celosti:

Saopštenje za javnost

Rukovodstvo Gradskog odbora Srpske napredne stranke Čačak je sa radošću i ponosom dočekalo početak aktivnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića u sklopu kampanje „Budućnost Srbije“, koja ima za cilj da promoviše sve dobro i pozitivno što je urađeno u našoj zemlji od dolaska na vlast SNS i njenih koalicionih partnera, kao i da najavi nove razvojne projekte.

Za razliku od naših političkih protivnika i neistomišljenika, naprednjaci imaju čime da se pohvale, jer su Srbiju spasili od bankrota, značajno smanjili javni dug, prepolovili stopu nezaposlenosti, doveli brojne strane investitore, koji su otvorili više desetina hiljada radnih mesta. Pored toga, dobili smo nekoliko stotina kilometara modernih saobraćajnica, izgrađeni su i renovirani brojni domovi zdravlja, bolnice, školski objekti, stanovi za različite strukture stanovništva, realizovani značajni infrastrukturni projekti, obezbeđen stabilan kurs dinara, permanentan rast BDP-a…

Za razliku od ekipe okupljene u takozvanom Savezu za Srbiju, aktuelno rukovodstvo zemlje ima čime konkretno da se pohvali, pa stoga čudi da je jedan broj naših građana naseo na „tanku priču“ onih koji su pokazali kako ne treba da se vodi ozbiljna država i priključili im se na protestima, koji se jednom sedmično održavaju u više gradova, bez jasnog cilja i koncepta.

Interesantno je bilo jučerašnje televizijsko gostovanje prof. dr Vladete Jankovića, osvedočenog opozicionara i člana vladajuće garniture posle 5. oktobra, koji je u emisiji na RTS-u „Da, možda, ne“ iskreno priznao da je načinjeno nekoliko ozbiljnih grešaka u to vreme, od 2000. do 2012., kada su na čelu Srbije bili Jeremić, Đilas, Stefanović, Dinkić, Tadić, Šutanovac, Cvetković, Živković, Ilić.., pre svega načinom privatizacije preduzeća, uvođenjem tzv. Bolonje u obrazovni sistem, gubitkom Kosova i Metohije, otcepljenjem Crne Gore, hiperprodukcijom privatnih fakulteta.., odnosno svega onoga za šta se sada na ulici optužuju Aleksandar Vučić i njegovi najbliži saradnici.

Čačanski naprednjaci ovom prilikom pozdravljaju još jedan veliki uspeh srpske diplomatije u Ujedinjenim nacijama, odnosno stavljanje u agendu Saveta bezbednosti izveštaj generalnog sekretara Antonija Guteresa o stanju na Kosovu i Metohiji, koji je kao rezultat imao jednoglasnu osudu taksi uvedenih od strane Priština na robu iz centralne Srbije i BiH.

Informativna služba GO SNS Čačak