Kadeti BIP-a na pripremama u Kosjeriću

ČAČAK — Kadeti FK BIP otputovali su na desetodnevne pripreme u Kosjeric. U okviru priprema za prolećni deo

ČAČAK — Kadeti FK BIP otputovali su na desetodnevne pripreme u Kosjeric. U okviru priprema za prolećni deo prvenstva u Kadetskoj ligi Zapadne Srbije, jednu od faza, obaviće i u staroj bazi Kosjeric. Upravo to će biti prilika da se uz odličan rad i izvanredne uslove, iskoristi šansa i odigra što više kvalitetnih kontrolnih utakmica sa protivnicima odgovarajućeg uzrasta iz okoline.

                Na spisku putnika za Kosjeric, koji će trenirati pod dirigentskom palicom trenera i kordinatora Omladinske škole Milutina Marusica, nalazi se sesnaest igraca. Među putnicima nema trojice najboljih igraca igrača iz jesenjeg dela prvenstva, Lazara Djokovica, Matije Malenovica i Petra Lucica, koji će u ovoj polusezoni nastupati za omladinski tim FK Bip-a, kao i dvojice povredjenih igraca, Sarkovic Vukasina i Jekic Luke.

Primarni cilj ekipe i u ovoj polusezoni su što bolji plasman u ligi u kojoj trenutno zauzimaju peto mesto i stvaranje igrača koji će biti spremni da u budućnosti postanu članovi seniorskog tima.

              Povratak u Cacak planiran je za 16.mart, a do tada pored velikog broja treninga, kadeti će odigrati i kontrolne utakmice protiv odgovarajućih timova Radnickog, Sloge i Jedinstva.