Od sutra građani neće moći da plaćaju parking putem SMS poruke, dok JKP „Parking servis“ ne potiše ugovor sa novim provajderom

Od sutra, 13. februara, građani neće više biti u mogućnosti da koriste uslugu plaćanja parkinga putem SMS poruke,

Screenshot_9Od sutra, 13. februara, građani neće više biti u mogućnosti da koriste uslugu plaćanja parkinga putem SMS poruke, dok JKP „Parking servis“ ne potpiše ugovor sa novim provajderom, a tender je već objavljen, rekao je danas na konferenciji za novinare direktor ovog JKP Zoran Blagojević. U svim onim ulicama, u kojima se građani mogli plaćati uslugu parkiranja SMS porukom, od sutra to mogu učiniti sa „greb greb“ karticom. Ona će se prodavati u „kućicama“ „Parking servisa“, trafikama i knjižari „Oaza“. Kako Blagojević očekuje, usluga SMS plaćanja parkinga trebalo bi da ponovo zaživi za oko mesec i po dana.

Nakon isteka ugovora sa starim provajderom, ovo preduzeće, kako je direktor istakao, odabraće onog koji nudi najbolje uslove, a pod njima podrazumeva i modernizaciju usluga plaćanja parkinga.

Na konferenciji je najavljeno i da će se JKP „Parking servis“ „preseliti“ na novu lokaciju, u Ulicu cara Lazara, u zgradu u kojoj se nalazi JP „Gradac“, i na taj način, u užem centru grada, sve njegove usluge će biti dostupnije građanima.