Odgovor SNS-u: „biznis prijateljstva“

Udruženje građana „Pobedi i spasi opštinu Gornji Milanovac“, koju predvodi nekadašnji predsednik ove opštine i doskorašnji član SPS-a,

Udruženje građana „Pobedi i spasi opštinu Gornji Milanovac“, koju predvodi nekadašnji predsednik ove opštine i doskorašnji član SPS-a, Milisav Mirković, reagovalo je na današnje javno saopštenje SNS-a koje smo preneli u celosti. Na isti način prenosimo saopštenje ovog Udruženja.

„Ništa vas ne može spasiti.

Posrnuli milanovački SNS – nekada ponos struje Tomislava Nikolića, a danas leglo riba i ribica koje pojedoše opštinsku kasu – spao je na najniže grane. Poput ulova uhvaćenog u mrežu, pravi zadnje trzaje – kako bi se lažima, ako ne može istinom – spasao debakla na predestojećim lokalnim izborima i lustracije nakon izbora.

Iznošenje insinuacija kojima se iskopavaju nekakvi rođački odnosi je zamena teza za „biznis prijateljstva“ milanovačkih naprednjaka o kojima ovih dana bruje mediji. Kakva su to „biznis prijateljstva“? Ima li to kakve veze sa firmom „RALAKS“ (obrnuto: SKALAR)? Da li je milanovačka opština servis građana ili interesno-politička firma SNS-a? Čiji je plen novac građana Milanovca?

O kakvom obliku stručnosti govore u SNS-u? Ukoliko su Dejan, Jadranka i Božidar zaista stručni, šteta je što tu stručnost nisu podelili sa građanima Gornjeg Milanovca u protekle tri godine. Jer ništa osim suvenirnice na Brdu mira nije napravljeno. Za koga ste tu „stručnost“ čuvali? Za „biznis prijatelje“?

Stručnost i moralnu higijenu dobro ste pokazali građanima naše opštine. I u javnim nabavkama, i u sukobu interesa odbornika, i pri poštovanju odluka suda, odnosu prema zaposlenima, Parking servisu (za čiji fijasko ste optužili policiju), sadnicama od pola miliona dinara…

Broj građana na poslednjem protestu garant je da će se očekivanja građana pretočena u reči „Ua, lopovi!!!“ ostvariti na izborima, a pokret „Pobedi i spasi opštinu Gornii Milanovac“ je garant da će se zakonski prečešljati sve ono što od vlasti Kovačević-Carević bude ostalo.

Tu ih ni crkva pokajnica na velerečkim kosama ne može spasiti.

Informativna služba UG „Pobedi i spasi opštinu Gornji Milanovac“

Saopštenje SNS-a na koje reaguje UG „Pobedi i spasi opštinu Gornji Milanovac“ pročitajte na ne linku: http://www.regionalnevesti.net/?p=36565