Vučić: Sporazum sa narodom skup neverovatnih gluposti i prazna ljuštura

BEOGRAD (BETA)– Predsednik  Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je predlog Sporazuma sa narodom, koji je sačinila

BEOGRAD (BETA)– Predsednik  Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je predlog Sporazuma sa narodom, koji je sačinila opozicija, „skup neverovatnih gluposti“, kao i da gradjani koji protestno šetaju mogu da to čine koliko hoće ali da se neće dozvoliti nasilje.

„Pročitao sam taj sporazum, kao i onaj prethodni ugovor sa narodom koji je imao nekog smisla, osim što se sve slagali, a ovaj je prazna ljušuta“, rekao je Vučič, odgovarajući na pitanja novinara u Minhenu gde učestvuje na bezbednosnom forumu.


On je rekao da ima mnogo ozbiljnijeg posla nego da komentariše „Djilasa, Jeremića i Obradovića“, navodeći da ga nikad neće pobediti na izborima.

Govoreći o gradjanskim protestima, on je rekao da „kod nas nema haosa“, za raziku od nekih drugih zemalja, gde je i razbijenih glava.

Prema negovim rečima, važno je pokazati demokratski odnos prema ljudima koji drugačije misle.

„Mi to radimo na veoma dobar način – mnogo bolje nego mnoge evropske zemlje“, rekao je Vučić.

Kako su danas najavili organizatori protesta „1 od 5 miliona“ u Beogradu, građani će tokom večerašnje protestne šetnje u srpskoj prestonici moći da potpišu „Sporazum sa narodom“, koji su prethodno potpisala 34 predstavnika opozicionih stranaka u Srbiji.