SNS o bojkotu sutrašnjeg skupštinskog zasedanja

Bojkot opozicije sutrašnjeg, dvadesetsedmog zasedanje Skupštine grada Čačka, bio je tema konferencije Povereništva Srpske napredne stranke. Poverenik ove

Bojkot opozicije sutrašnjeg, dvadesetsedmog zasedanje Skupštine grada Čačka, bio je tema konferencije Povereništva Srpske napredne stranke. Poverenik ove stranke, Marko Parezanović, to je okarakterisao kao neracionalan potez. „Želim da pozovem sve odbornike, sve dobronamerne pristojne ljude da na Skupštinsku sednicu dođu bez obzira na to što su u opoziciji i da ne dozvole da budu moneta za podkusurivanje i ličnu trgovinu Boška Obradovića i drugih lidera opozicije“, istakao je Parezanović. Na konferenciji je najavljeno i da će Savet za mlade SNS-a u narednom periodu organizovati više tribina o položaju mladih u politici.

Tema konferencije Povereništva Srpske napredne stranke u Čačku, o kojoj je govorio narodni poslanik i jedan od poverenika, Marko Parezanović, ticala se sutrašnjeg zasedanja Skupštine grada za koje je opozicija najavila bojkot. On je to okarakterisao kao neracionalan potez i pozvao sve odbornike da na sednicu dođu i da zastupaju svoje a i stavove građana koji su ih birali.

„Ovom prilikom pozivam sve dobronamerne odbornike, pristojne ljude bez obzira na to što su u opoziciji, da na sednicu dođu, da zastupaju stavove i svoje i građana koji su ih birali i da ne dozvole da budu moneta za podkusurivanje i ličnu trgovinu Boška Obradovića i drugih lidera opozicije“, izjavio je Parezanović i dodao da svaki odbornik treba da razmišlja svojom glavom jer, kako kaže, veruje da ima onih koji su spremni da ne budu deo takvih neprincipijalnih kombinacija.

Na konferenciji je najavljeno i da će Savet za mlade Srpske napredne stranke da organizuje više tribina na temu položaja mladih u politici.

„Ja sam neko ko se i u prethodnom periodu zalagao za mlade i zahvaljujući SNS-u mladi su dobili priliku da učestvuju u lokalnom parlamentu i to je definitivno nešto što ćemo u narednom periodu promovisati. Već se spremamo za sledeće redovne izbore koji će biti i lokalni i republički, a ukoliko bude i vanrednih mi ćemo biti spremni da uzmemo aktivno učešće u kampanji i da među nama odaberemo najbolje i da ih kandidujemo“, rekao je Dušan Radojević.

Prema rečima Radojevića, SNS u Čačku je u poslednje 3 godine radio na tome da se mladi zadrže u našem gradu. Aktivisti Kancelarije za mlade su, kako kaže, sproveli anketu o položaju mladih u Čačku i tome kako vide budućnost, a rezultati će im umnogome pomoći da u narednom periodu kreiraju omladinsku politiku kako bi omladina ostajala i radila u svom rodnom gradu.