„Nova Srbija“ proslavila Svetog Simeona Mirotočivog

U prisustvu velikog broja članova stranke, gostiju i sveštenstva čačanske crkve, „Nova Srbija“ danas je obeležila i proslavila

U prisustvu velikog broja članova stranke, gostiju i sveštenstva čačanske crkve, „Nova Srbija“ danas je obeležila i proslavila svoju slavu Sveti Simeon Mirotočivi. Domaćini slave bio je Jovo Popović, predsednik GO „Nove Srbije“, koji je Svetog Simeona Mirotočivog čestitao svim vernicima, ali i članovima i simpatizerima ove stranke.

ns
On je podsetio da je stranka za svog zaštitnika odabrala Svetog Simeona po osnivanju, 1998. godine i da ga od tada do danas obeležava u svim odborima širom Srbije
Nova Srbija je napustila lokalni parlament, kao i druge opozicione grupacije u Čačku, ali i celoj zemlji, poštujući zahtev građana, koji svake nedelje protestuju na ulicama. Ipak, o tome na slavi Nove Srbije danas nije bilo reči, iz kako je objašnjeno, opravdanih razloga.
Obeležavanju slave Nove Srbije prisustvovalo je članstvo lokalnog odbora, kao i predstavnici SPS-a i Grupe građana Za napredniji Čačak.