SNS Čačak: Ponosni na stavove predsednika Vučića

Gradski odbor Srpske napredne stranke Čačak izražava veliko zadovoljstvo i ponos stavovima koje je predsednik Aleksandar Vučić izneo

Gradski odbor Srpske napredne stranke Čačak izražava veliko zadovoljstvo i ponos stavovima koje je predsednik Aleksandar Vučić izneo u kampanji “Budućnost Srbije” tokom posete Sremskom okrugu, a posebno onim delom koji se tiče najnovijih zbivanja u vezi sa Kosovom i Metohijom. Čelni čovek Srbije i naše stranke je još jednom potvrdio da se nikoga ne plašimo, kao i da perspektivu vidimo u miru, radu i prosperitetu, uz uvažavanje tuđih stavova i mišljenja, ali pre svega poštujući interese Srbije. Naravno, on je i ovoga puta ponovio da naša država neće tolerisati bilo kakve potencijalne nasrtaje na srpski narod u južnoj pokrajini i da na svaku provokaciju tog tipa imamo spreman odgovor.

Predsednik je jasno stavio do znanja da je svestan svih zakulisnih igara, pre svega onih koje vode diplomate sa zapada i da zna ko su nam pravi i iskreni prijatelji. Ipak, dijalog, pregovori i traženje kompromisnog rešenja, kao i put ka Evropskoj uniji su Srbiji i dalje prioriteti, s tim što daljih razgovora o rešavanju statusa KiM nema dok su na snazi takse na robu iz naše zemlje.

GO SNS Čačak podržava stavove predsednika Vučića iznetih na račun srpske opozicije, bez obzira što su oni izrečeni u prilično oštrom tonu, jer odražavaju pravo stanje stvari na domaćoj političkoj sceni.
Izvor: Informativna služba GO SNS Čačak