Mladost trijumfovala nad Voždovcem

Fudbaleri Mladosti iz Lučana prekinuli su niz od tri ligaška poraza i posle bezmalo mesec dana konačno osetili

Fudbaleri Mladosti iz Lučana prekinuli su niz od tri ligaška poraza i posle bezmalo mesec dana konačno osetili slast trijumfa. Žrtva igrača Nenada Milovanovića bio je Voždovac, koji je u Lučanima položio oružje još jednom – 3:1.

Imali su Zmajevi gol prednosti nakon pola časa igre, ali posle hica Andrije Lukovića gosti iz Zaplanjske potpuno su nestali s radara. Gol kao da ih je uljuljkao i primirio, što su Lučanci brzo iskoristili i pokazali da su za klubove ispod ranga onih sa samog vrha tabele ipak prejaki u ovom trenutku.

 

 

„Mislim da ste mogli da vidite jednu otvorenu igru i sa jedne i sa druge strane. Mnogo lepih akcija, mnogo šansi, na kraju je „Mladost“ svoje realizovala, mi naše nismo. Smatram da smo prvih pola sata pokazali kako treba da igramo ali to je bilo samo pola sata, moramo da imamo duži kontinuitet u igri“, izjavio je nakon poraza šef stručnog štaba FK „Voždovac“ Dragan Aničić.

 

Mladost se u život vratila do odlaska na veliki odmor i to uz blickrig Bojovića i Radivojevića u rasponu od 40. do 45. minuta. Trijumf domaćina potvrdio je Aleksandar Pejović sa bele tačke u 59. minutu.

 

„Voždovac je dominirao na početku igre, dali su gol, nekako smo posle sve okrenuli na našu sreću. Preokrenuli smo i rezultat, mogli smo da igramo rasterećenije drugo poluvreme. Pohvalio bih „Voždovac“ zaista je izvanredan tim koji ima mnogo kvalitetnih igrača“, rekao je Nenad Milovanović, šef stručnog štaba lučanske Mladosti.

 

Mladost ostaje na petom mestu, ali sada sa sedam bodova više u odnosu na Napredak, dok će Voždovac čekati borba za opstanak