Početak radova na izgradnji Ulice 10

Poštovani sugrađani, Obaveštavamo vas o početku radova na izgradnji planirane ulice 10. Radovi će se u narednom periodu

Poštovani sugrađani,

Obaveštavamo vas o početku radova na izgradnji planirane ulice 10. Radovi će se u narednom periodu izvoditi fazno u Ulici 1.oktobra, na potezu od kružne raskrsnice „Medicina rada“ do raskrsnice sa Mutapovom ulicom, usled čega će doći do izmena u režimu saobraćaja o kome ćemo vas blgovremeno obaveštavati.

U prvoj fazi radovi će se izvoditi u kružnoj raskrsnici „Medicina rada“. Ukoliko vremenske prilike dozvole, od subote 13 aprila, saobraćaj u raskrsnici će se odvijati u suženijem koridoru, sa smanjenim kapacitetom raskrsnice, pa se savetuje svim vozačima koji koriste ovaj pravac da prilagode brzinu uslovima u saobraćaju i prate privremenu saobraćajnu signalizaciju. Ovaj režim trajaće do 7 dana od dana otvaranja gradilišta. U ovom periodu moguća je i kratkotrajna obustava saobraćaja u Lominu ulicu iz raskrsnice „Moravica“, ali će u tom slučaju biti omogućen pristup Lominoj iz suprotnog smera.

Sledeća faza, podrazumevaće zatvaranje pravca Ulica 1. oktobar – ulica Beogradska. U ovoj fazi biće moguće kretanje iz Beogradske ulice u Ulice Ljubićsku i Ulicu 1. oktobra, dok će saobraćaj iz Ulica Ljubićske i 1 Oktobra u ulicu Beogradsku biti onemogućen. Ovakav režim saobraćaja trajaće 1 dan (vikenda).

Dalje izmene režima saobraćaja kao i vreme njihovog stupanja biće naknadno objavljene…

Molimo za strpljenje i hvala na razumevanju!

JP „Gradac“ Čačak