Branićemo institucije grada i izbornu volju građana Čačka, poručuju čačanski i lučanski naprednjaci

Poštovani građani, Obaveštavamo vas da su odbornici Srpske napredne stranke u Čačku zajedno sa našim koalicionim partnerima odlučili

Poštovani građani,

Obaveštavamo vas da su odbornici Srpske napredne stranke u Čačku zajedno sa našim koalicionim partnerima odlučili da, poučeni nedavnim dešavanjima ispred Gradske skupštine grada Beograda, kao i učestalim pretnjama opozicije, stanu u odbranu gradskih institucija i zaštite ih od terora političke manjine.

Grad Čačak je grad ljubavi, demokratije i tolerancije, a ne grad mržnje, fašizma, međusobnih podela i nasilja. Građani Čačka su više puta jasno pokazali svoju politički volju i ista ne može biti ugrožavana od strane onih koji poverenje građana Čačka nemaju.

Za nas je važno da Čačak napreduje, da se posle decenija stagnacije ponovo razvija. Da gradimo autoputeve, nove fabrike, biblioteku, škole, fiskulturne sale, da pokrenemo aerodrom, gradimo nove puteve i ulice, vodovodne sisteme…

Posle niza učestalih pretnji opozicije, najava blokada ulica, puteva, institucija, kao odbornici birani ogromnom većinom građana Čačka, imamo potrebu da institucije našeg grada zaštitimo, jer na vlast nismo došli ulicom, već izborima. Ostaćemo do daljeg u skupštini grada Čačka i ovom prilikom pozivamo nadležne organe ove države da zaštite sve institucije i slobodu kretanja građana i obračunaju se sa fašistima, nasilnicima i političkim profiterima kojima su građani više puta na izborima rekli „doviđenja“.

Informativna služba Povereništva Gradskog odbora SNS Čačak

Obaveštavamo vas da su se odbornici Srpske napredne stranke opštine Lučani odlučili, poučeni dešavanjima u Skupštini grada Beograda, da ostanu i zaštite institucije opštine i da ne dozvolimo teror manjine nad većinom.
Opština Lučani je miroljubiva opština, a ne opština mržnje, vešala, testera i nasilja.
Smatramo da opština Lučani treba da ostane ona u kojoj se svaki dan smanjuje nezaposlenost i gde se na svakom koraku vidi trud i rad, kao i promena za koju smo se borili i za koju smo dobili veliku podršku građana. S tim u vezi spomenućemo veoma značajnu investiciju kako za Srbiju tako i za našu malu opštinu. Reč je o izgradnji autoputa od Preljine do Požege na Koridoru 11. Ta investicija će nas povezati sa ostatkom naše lepe države, a samim tim i sa celim svetom. Mi želimo saradnju, širimo prijateljstva, gradimo puteve, poštujemo svakog građanina, putnika namernika, turistu, za razliku od onih kojima je agresija jedino političko rešenje i jedini jezik kojim govore.
Mi kao odbornici koje su građani birali ogromnom većinom glasova, dužni smo da interese građana štitimo u ovoj važnoj instituciji kao što je Skupština opštine Lučani, a ne ulici jer mi preko ulice nismo ni došli na vlast.
Ostajemo ovde sve dok nadležni državni organi ne počnu da rade svoj posao i obračunaju se sa fašistima, ženomrscima i nasilnicima.

S poštovanjem,
Odbornička grupa SNS
U SO Lučani