Lomina ulica privremeno postaje dvosmerna

Usled radova na lokaciji kružni tok „Medicina rada“ u sredu će doći do izmene režima saobraćaja koja će

Usled radova na lokaciji kružni tok „Medicina rada“ u sredu će doći do izmene režima saobraćaja koja će podrazumevati obustavu saobraćaja na pravcima koji vode prema industrijskoj zoni.

U Javnom preduzeću Gradac kažu da će biti zatvorena Ulica 1. oktobra i to smer od Mutapove prema kružnom toku „Medicina rada“.

Biće zabranjeno skretanje levo iz Ulice 1. oktobra (iz pravca Ljubića, sa mosta) u Beogradsku ulicu.

Na snazi će biti obavezno desno skretanje iz Ljubićske ulice u Ulicu 1. oktobra.

Istog dana doći će i do izmene režima saobraćaja u ulici Lominoj, kojom će biti omogućen saobraćaj u oba smera na delu koji je trenutno jednosmeran (potez od Mutapove ulice do kružne raskrsnice „Moravica“), uz zabranu uličnog parkiranja u Lominoj ulici.

Svi učesnici u saobraćaju koji se kreću u smeru iz centra prema Ljubiću biće upućeni ulicom Lominom na kružnu raskrsnicu „Moravica“.

Svim vozačima koji saobraćaju iz industrijske zone, na kružnoj raskrsnici „Medicina rada“, biće omogućeno kretanje u svim pravcima osim polukružnog okretanja u kružnoj raskrsnici „Medicina rada“.

Svima koji putuju u industrijsku zonu savetuju se da koriste alternativne pravce – pristup sa kružnog puta (obilaznice oko Čačka) ili ukoliko je moguće ulicom Sime Sarage i Ključke – raskrsnica kod Lukoil pumpe.

Ovakav režim saobraćaja na snazi će biti dva dana, do petka 26. aprila.

Iz Javnog preduzeća Gradac molimo sve vozače, koji iz Lomine ulice budu pristupali kružnoj raskrsnici „Moravica“, da obrate posebnu pažnju na vozila iz suprotnog smera i da im po potrebi omoguće prvenstvo prolaza, prema privremenoj saobraćajnoj signalizaciji koja će biti postavljena.