16 09 2020 SAOPŠTENJE GO SNS ŠABAC

Саопштење за јавност Поновљени избори на 27 бирачких места били су демократски и неосноване су све жалбе којима

Саопштење за јавност

Поновљени избори на 27 бирачких места били су демократски и неосноване су све жалбе којима Небојша Зеленовић врши опструкцију изборног процеса, оценио је повереник Српске напредне странке за Шабац и будући градоначелник др Александар Пајић, истичући да је Градска изборна комисија опет политизована од стране Зеленовића и да ће српски напредњаци правду тражити пред Управним судом.

За Небојшу Зеленовића највећа је нерегуларност чињеница да је Српска напредна странка  добила више од 30 хиљада гласова, док је он добио још мање него 21. јуна, рекао је Пајић изразивши наду да ће Управни суд коначно ставити тачку на одуговлачење изборног процеса. После тога очекујемо формирање градске власти, јер је неопходно да што пре почнемо да радимо и испунимо све што смо обећали, истиче Пајић.

Он  је посебно истакао задовољство договором који је Српска напредна странка постигла са Западном Србијом о програмским циљевима развоја града у наредном периоду. На састанку није било речи о функцијама и позицијама у локалној власти, већ се искључиво говорило о програму и начину за напредак Шапца, подвукао је Пајић и оценио  да је Немања Пајић донео храбру одлуку, признао резултате избора и одлучио да ради у најбољем интересу града дистанцирајући се од, сада је већ јасно, диктаторског режима Душана Петровића и Небојше Зеленовића.

Пајић је нагласио да је позив за разговоре отворен и другим, пре свега, мањинским странкама, које су под страшним притиском Петровића и Зеленовића, који их уцењују и прете не схватајући да интерес грађана мора бити изнад сваког страначког интереса. Ја позивам мањинске странке да не подлежу притисцима и да заједно са нама у широкој коалицији почну да граде бољу будућност за све Шапчане, истиче Пајић.

Подношење кривичних пријава против функционера Српске напредне странке од стране Небојше Зеленовића, Пајић је оценио као још један покушај бившег градоначелника да спречи промену власти за коју се определио народ  и као део јефтине кампање против политичких неистомишљеника, која укључује спиновања и медијске манипулације.

ГО СНС Шабац