OVO JE REKLAMA KOJA JE „ZALUDELA“ SRBIJU: Ljubi te Batica, idemo na EURO! (VIDEO)

Zoran Bata Mirković i Meridianbet te vode u Nemačku!   Pored nesumnjivih fudbalskih kvaliteta koje nekadašnji srpski fudbaler,

Zoran Bata Mirković i Meridianbet te vode u Nemačku!

 

Pored nesumnjivih fudbalskih kvaliteta koje nekadašnji srpski fudbaler, Zoran Mirković, svakako poseduje, onaj sada već čuveni potez i crveni karton u 43. minutu utakmice protiv Hrvatske koja je donela plasman na EURO 2000 našoj zemlji, svakako je postao zaštitni znak legendarnog Batice.

 

Sada, tačno 24 godine kasnije, popularni Batica je ponovo u glavnoj ulozi. Doduše, ne na terenu, već na tribinama, jer zajedno sa kompanijom Meridianbet vodi navijače na EURO 2024 u Nemačkoj! Dobro poznato lice ponovo je na TV ekranima, a najnovija reklama oduševila je čitavu Srbiju.

 

Ne gubimo vreme, pogledajte kako se Zoran Mirković snašao u novoj ulozi:

 

https://www.youtube.com/watch?v=7kotwEkcpLQ

 

Uz lavinu emocija i sećanja na dobra, stara vremena, ali i najavu novih uspeha – Zoran Mirković i srećni dobitnik kreću put Nemačke.

 

I nisu jedini – na tom putu možete i vi da im se pridružite i doživite nezaboravno iskustvo!

 

Da podsetimo, Meridianbet je odlučio da nagradi igrače i obezbedi im odlazak na EURO 2024! Pravilo za učešće je jasno: “Pogodi najveću kvotu”. Promocija važi za sve registrovane igrače na sajtu meridianbet.rs ili mobilnoj aplikaciji, a ukoliko niste registrovani – kreirajte svoj nalog na OVOM LINKU i automatski dobijate i 4.000 dinara za online klađenje. Jedini uslov da biste ušli u konkurenciju za osvajanje nagrade je da u toku trajanja takmičenja uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 2.000 RSD.