Nova Srbija: Boško Obradović spreman na pakt i sa crnim đavolom

U našu redakciju stiglo je saopštenje za javnost Gradskog odbora Nove Srbije, koje prenosimo u celosti.

Prethodnih nekoliko dana tzv. čačanska opozicija, koju predvodi Srpski pokret Dveri, pompezno najavljuje formiranje široke koalicije za predstojeće lokalne izbore u našem gradu, sa ciljem da se nakon 20 godina sa vlasti obori Nova Srbija. 
Lider Dveri Boško Obradović, u takav neprincipijelni blok poziva sve političke stranke koje su zarad nade u buduće mrvice vlasti spremne da zajedno sa njim kliču: Dole braća Ilić. Boško okuplja na zajedničku listu partije i s’ leva i s’ desna, monarhiste i republikance, evroskeptike i zaljubljenike u NATO pakt, lažne patriote i osvedočene izdajnike, proruske stranke i one koje odavno naloge za političko delovanje dobijaju iz Brisela i drugih zapadnih centara moći.

Dakle, najnovijim potezima Obradović nedvosmisleno pokazuje da je zarad dolaska na vlast po svaku cenu spreman da paktira i sa crnim đavolom i da se odrekne svih onih nacionalnih, duhovnih i moralnih vrednosti u koje se godinama unazad lažno zaklinjao.

Očigledno je da Dverima, kao stožeru okupljanja patuljastih političkih grupacija u našem gradu, ni malo ne smeta da maršira u istom stroju sa ljudima i predstavnicima političkih stranaka koje u programskom smislu sa Obradovićevom partijom nemaju nikakvih dodirnih tačaka. Uzalud dugogodišnje Boškovo kvazipatriotsko zalaganje za očuvanje srpskog duhovnog blaga, crkava i manastira na Kosovu i Metohiji, uzalud pozivanje na vrednosti koje vekovima baštini Srpska pravoslavna crkva, jer je Boško, sada je to jasno i vrapcima na grani, sve vreme na grub način obmanjivao političku javnost i prodavao najobičniju maglu. Sve maske su sada pale u vodu i Obradović je pokazao pravo lice čoveka koji oko sebe okuplja politički bućkuriš, u bezglavom pokušaju da ponovo prevari deo biračkog tela i sebe predstavi nekakvim mesijom i nosiocem političkih promena u gradu na Moravi.

Sada svima konačno postaje jasno zbog čega je osnivač Dveri, g. Vladan Glišić, pobegao od Obradovića glavom bez obzira, pošto više nije imao šta da traži u društvu takvih političkih prevaranata koje je oko sebe okupio Boško Obradović. Nova Srbija jedva čeka da takvom političkom bućkurišu izađe na crtu i pošalje ih u političku prošlost.