U teškom udesu kod Čačka poginuo reprezentativac Srbije u futsalu za slepe i slabovide

Stefan Milanović (26), član reprezentacije Srbije u futsalu za slepe i slabovide, poginuo je danas u udesu u

Izvor: Ozonpress

Stefan Milanović (26), član reprezentacije Srbije u futsalu i fubalskog kluba Nišava iz Niša, za slepe i slabovide, poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na na putu Čačak – Kraljevo, u mestu Zablaće.

U kolima je sa Stefanov bio i njegov brat, koji je prošao sa povredama. Stefan Milanović je krenuo na put sa fudbalskom reprezentacijom slepih i slabovidih na Evropsko prvenstvo u futsalu u Španiji, koje se održava od 10. do 14. februara, objavila je TV Zona plus.

Ekipa je odlučila da nastavi put i igra za svog tragično preminulog saigrača.


Do nesreće je došlo na krivini na tzv Vojinovića brdu, na samom ulasku u Zablaće. Kako je za Blic izjavila portparol čačanske bolnica, dr Biljana Kočović, brat poginulog mladića je zadržan na odeljenju ORL sa teškim povredama kostiju lica, dok je jedna od putnica hospitalizovana na ženskoj hirurgiji. Oboje se nalaze van životne opasnosti, a ostali su sa lakšim povredama, nakon zbrinjavanja u urgentnom centru pušteni na kućno lečenje.


 

 

Saopštenje PU Čačak

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila danas, u 12,25 časova, na državnom putu Čačak-Kraljevo, u mestu Zablaće, jedna osoba je poginula, a sedmoro ljudi je povređeno.

Do nesreće je došlo kada je auto „golf“ kruševačke registracije, kojim je upravljao dvadesetšestogodišnji mušakarac, prešlo na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudarilo sa putničkim motornim vozilom „pasat“ čačaskih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smera upravljao dvadesetogodišnji muškarac.

Vozač „golfa“ podlegao je povredama na licu mesta, dok je sedamoro povređenih prevezeno u čačansku bolnicu.

Uviđaj na licu mesta obavila je zamenik osnovnog javnog tužioca u Čačku u prisustvu policijskih službenika SPI Čačak.