U nedelju, 6.oktobra, u prisustvu Perice Ognjenovića, selektora katedske reprezentacije Srbije i bivšeg fudbalera Crvene Zvezde i Real Madrida, svečano sa radom počinje Fudbalska akademija FK BIP. Tog dana vršiće se upis novih članova , rođenih posle 2007. godine u školu fudbala.


U premijernom meču trećeg izdanja druge Aba lige košarkasi Borca i Lovćena priredili su publici u dvorani kraj Morave lepu košarkašku predstavu. Dodatno zadovoljstvo Čačanima pričinilo je to što su izabranici Marka Marinovića posle 40 minuta velike borbe ostvarili su prvu pobedu ove sezone. Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka semafor u hali pokazivao je rezultat 87:65 u korist domaćina.


Na konferenciji za novinare, prvi čovek Narodne stranke U ČAČKU doktor Aleksandar Radojević ukazao je na probleme korupcije koji su prisutni kako je rekao na svakom koraku, a posebno u zdravstvu. Radojević je apostrofirao da Zakon o javnim nabavkama daje neograničene mogućnosti za korupciju na svim nivoima I da će se Narodna stranka na izborima zalagati za sasecanje korupcije I na republičkom I lokalnom nivou jer one koče svaki napredak u društvu, rekao je doktor Radojević.


16. Međunarodni sajam ekologije i zaštite životne sredine Ecofair počeo je juče i trajaće tri dana. Svečano ga je otvorio ministar zaštite životne sredine u Vladi Srbije, Goran Trivan, koji je posetio i štand grada Čačka na kome naša komunana preduzeća, koja su i nosioci svih aktivnosti uglavnom finansiranih iz resora ekologije, imaju priliku da prikažu nove projekte i i realizaciju dosadašnjih.

1 2 3 966