Tri hiljade doza vakcina protiv gripa, koje su u oktobru distribuirane u čačanski Dom zdravlja su potrošene. Kako je dr Aksentije Tošić izjavio za našu televiziju, danas je stiglo još oko sto doza, za one sugrađane koji su propustili prvi krug vakcinacije.


U Mesnoj zajednici Dragolj kod Milanovca asfaltirana su dva putna pravca u zaseoku Radojičići i potezu Širakovac ukupne dužine 1750 metara. Vrednost radova je nešto više od osam i po miliona dinara, a finansirali su ih milanovačka lokalna samouprava iz budžeta opštine i meštani u odnosu 3 prema jedan dinar.


Predsednica opštine Lučani Vesna Stambolić danas je uručila ključeve od sanitetskog vozila, tzv. reanomobila direktorki Doma zdravlja Gordani Gašović.
Vrednost ove donacije lokalne samouprave iznosi oko 4 miliona dinara.


Na ulicama Čačka u narednom petogodišnjem periodu, od 2018. do 2023. godine, moći će da bude najviše 800 taksi vozila, predviđeno je programom organizovanja taksi prevoza na teritoriji grada, sa čijim predlogom su se danas saglasili članovi Gradskog veća.
Program zapravo predviđa da će broj taksi vozila moći da se gotovo duplira u narednih pet godina, budući da je u ovom trenutku registrovano 460 vozila. Kako je novinarima izjavio gradonačelnik Čačka, Milun Todorović, u gradu je trenutno određeno 25 taksi stajališta, na kojima je obeleženo 166 mesta.

1 2 3 781