Premijerka Ana Brnabić obišla je radove na izgradnji Moravskog koridora na delu Pojate-Kruševac i najavila da će prve deonice na tom najsavremenijem autoputu biti gotove već 2022. godine


Premijerka Ana Brnabić izjavila je da će Srbija dobiti prve vakcine protiv kovida 19 do kraja ove godine, kao i da njena nedavna izjava o vakcinama nije dobro protumačena u medijima. „Srbija će, kao što je obećao i predsednik Aleksandar Vučić, biti jedna od zemalja koja će dobiti prve vakcine protiv koronavirusa“, poručila je Brnabićeva posle obilaska radova na Moravskom koridoru.


Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da će u ponedeljak, 14. decembra početi isplata još jedne minimalne zarade u iznosu od 30.367 dinara za zaposlene u turizmu i ugostiteljstvu i da je za te namene iz republičkog budžeta izdvojeno oko dve milijarde dinara, prenosi Beta.


U protekla 24 časa na kovid odeljenjima u Čačku preminla su četiri pacijenta, dve osobe iz Gornjeg Milanovca i po jedna iz Čačka i Ivanjice, starosne dobi 71 godina, dvoje 75, i jedan pacijent od 89 godina.

1 2 3 1.552