GORNJI MILANOVAC — Usled povećane količine padavina i vremenskih nepogoda koje su u prethodnom periodu zahvatile milanovačku opštinu, u selu Zagrađe proradilo je klizište na lokalnom putu i uništilo deo saobraćajne infrastrukture. Sanaciju oštećenja obavlja Javno preduzeće za izgradnju opštine.


POŽEGA –Na više lokacija u opštini Požega u toku su radovi na saniranju posledica nevremena koje je minulog vikenda pogodilo teritoriju opštine.

Izvode se radovi na popravci teško oštećene putne infrastrukture, ali i čišćenju kanala koji su ljudskom nebrigom godinama u zapuštenom stanju.

Ratni vojni invalid sa Košara Dejan Petković (45) započeo je u 9 časova štrajk glađu ispred Gradske uprave tražeći smatrajući da mu je neosnovano isključena struja. Petković je dobio opomenu 3. jula zbog duga od 27.000 dinara i rok od 30 dana da ga izmiri. Međutim, struja mu je isključena 16. jula.

Dejan Petković štrajkovao je glađu 90 minuta kada je stigla vest da mu je struja uključena i to na insistiranje jednog od direktora Elektrodistribucije Čačak.

1 2 3 705