Finalnim mečevima, na terenima Teniskog kluba „Sloboda“ u Čačku završeno je državno prvenstvo za igrače do 16 godina. Prvo mesto u ženskoj konkurenciji osvojila je Fatma Idrizović, dok je kod muškaraca najbolji Luka Jovanović.


Odlukom Fudbalskog saveza grada Čačka, OFK “Remont 1959” postao je član te organizacije. Ovaj klub takmičenje će početi sa selekcijom seniora u sezoni 2020/2021.


U godini kada se obeležava decenija i po Međunarodnog studentskog filmskog kampa „Interakcija“, decenija Međunarodnog masterklasa dokumentarnog filma „Interdok“ i pola decenije programa IVA.lab, prvi put navedeni programi Filmarta neće imati svoja uobičajena izdanja koja podrazumevaju okupljanje i upoznavanje učesnika u Srbiji, timski rad, razmenu iskustva, ali i sklapanje prijateljstava za ceo život.


Gradonačelnik Čačka Milun Todorović najavio je dana da će uskoro početi izgradnja kanala za navodnjavanje od Parmenca do Katge. Kako je rekao 380 hektara zemljišta u Prijevoru i Trbušanima dobiće navodnjavanje, a biće rekonstruisan i vodozahvat u Parmencu. Investicija je vredna 675. miliona dinara, a novac je obezbeđen iz Abu Dabi fonda. Potpisan je ugovor sa izvođačima radova i to će biti „Morava Čačak“ u konzorcijumu sa „Jedinstvom“ iz Užica.

 

1 2 3 1.368