GORNJI MILANOVAC —  Meštani „gornjih sela“, Pranjana, Gojne Gore, Leušića, Kamenice, Koštunića, Teočina, Brajića, Družetića i drugih ne moraju više po lekove i druge medikamente ići u Gornji Milanovac i Čačak, već ih mogu preuzeti u apoteci u Pranjanima.

„Family farm“, firma koja je iznajmila objekte apotekarske ustanove „Gornji Milanovac“ ovih dana je stavila u funkciju prodajni objekat u Pranjanima. Snežana Vasiljević, koja je dvadeset i jednu godinu radila u apoteci u Pranjanima, nastavila je kao preuzeti radnik, od strane novog zakupca, da obavlja taj posao u novootvorenoj apoteci: „Trenutno se lekovi kupuju, a od januara, kada će biti potpisan ugovor sa Fondom, biće moguće i preuzimanje na recept. Kada je reč o snabdevenosti apoteke, asortiman je jako dobar.“


GORNJI MILANOVAC — Građevinska sezona na teritoriji opštine Gornji Milanovac se zahuktava. U toku je asfaltiranje i pripreme na nekategorisanim putevima. Radovi se odvijaju planiranom dinamikom, a i vremenski uslovi idu na ruku.


GORNJI MILANOVAC — Trideset godina put između Mesnih zajednica Ručići i Šilopaj u milanovačkoj opštini nije bilo moguće koristiti sve do sad,“ istakao je danas Božidar Vučetić, direktor Javnog preduzeća za izgradnju koje dve sedmice radi na nasipanju i uređenju ove deonice ističu u kabinetu predsenika opštine Gornji Milanovac.


GORNJI MILANOVAC — U Centru za obuku roda veze i informatiku Vojske Srbije, u prethodnih godinu dana, obučeno je i usavršeno 300 pripadnika Ministarstva odbrane, preko 100 vojnika u 4 generacije na služenju redovnog roka i 93 pripadnika rezervnog sastava. Sproveli su oko 35 kurseva doobuke i bili domaćini dve međunarodne vežbe SAJBER TESLA. Ukratko, ovo su rezultati rada u milanovačkoj kasarni Vojvoda Radomir Putnik između dve proslave Dana Službe telekomunikacija u Vojsci Srbije, koji se desetu godinu obeležava 20og septembra.

1 2 3 749