Na kovid odeljenju čačanske Opšte bolnice dva Čačanina su izgubila bitku sa koronom u poslednja 24 časa. Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovano je 38 pacijenta. U respiratornom centru smešteno je 4 pacijenta, 2 pacijenta su na respiratoru.


Republička izborna komisija odlučila je da se glasanje na referendumu o promeni Ustava Srbije u delu pravosuđa ponovi 23. januara na devet glasačkih mesta, među kojima je glasačko mesto broj 47 u Čačku, ondosno velika sala Doma kulture u Ljubiću, saopštila je danas Kasija Vukajlović, predsednica gradske izborne komisije.


Dvadeset treća sednica Opštinskog veća opštine Gornji Milanovac započela je usvajanjem Zapisnika sa predhodnog zasedanja koje je održano 24. decembra prošle godine, nakon čega su usvojene i sve ostale tačke dnevnog reda.


Projekat „Ne ostavljajući nikoga iza sebe – adekvatno stanovanje i aktivno uključivanje osetljivih društvenih grupa u Čačku“ realizuje se u okviru programa „Podrška Evropske unije socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji“ koji sprovodi Kancelarija Ujedinjenih Nacija za projektne usluge – UNOPS. Danas je održana informativna sesija povodom tri javna poziva za dodelu stambenih rešenja i mera aktivne inkluzije pripadnicima ranjivih društvenih grupa Čačku.

1 2 3 1.905