ČAČAK — Gradska organizacija SNS u Čačku oglasila se saopštenjem povodom najvljenih protesta “Budi jedan od pet miliona” u Čačku, koji su zakazani za petak 18. januar u 18 sati.


ČAČAK — U Čačku će u petak, 18. januara biti održan prvi protest “Budi jedan od pet miliona” a skup će kako je najavljeno na društvenim mrežama, početi u 18 časova ispred spomenika Stepi Stepanoviću u centru grada.


Prioritet u 2019. godini jeste reorganizacija stručnih saveta Srpske napredne stranke u Čačku i jačanje njene infrastrukture, kao i nastavak investicija i projekata koji su započeti u ovoj godini – rekao je danas poverenik SNS-a u Čačku i narodni poslanik Marko Parezanović. Odbornik SNS-a Aleksandar Maksimović nije propustio priliku da uputi kritiku opozicionoj stranci Dveri zbog bojkota Svečane sednice održane povodom Dana grada.


Poslednju sednicu Opštinskog veća opštine Lučani u ovom sazivu obeležilo je razmatranje predloga odluke o privremenom finansiranju opštine za 2019. godinu.
S obzirom da nakon nedavnih izbora u opštini Lučani još uvek nije formirana nova vlast, privremenim finansiranjem projektovan je budžet za tri meseca u iznosu od 180 miliona dinara.
Na sednici je usvojen i program rada Međuopštinskog istorijskog arhiva za 2019. godinu, kao i programi poslovanja Regionalni JP “Rzav” i “Duboko” za narednu godinu.

1 2 3 300