ČAČAK — Povodom najava Saveza za Srbiju da će izaći na izbore u Lučanima, saopštenjem za javnost oglasilo se Povereništvo gradske organizacije SNS-a u Čačku. Saopštenje prenosimo u celosti.


ČAČAK — Lideri Saveza za Srbiju su na konferenciji u Čačku najavili izlazak saveza na predstojeće izbore u Lučanima i formiranje stručnog tima koji će pratiti potencijalne neregularnosti na ovim izborima, saopštio je danas taj politički blok.

Tokom konferencije je ocenjeno da izbori u Lučanima predstavljaju “ozbiljan test”, putem kog će se videti “da li je vlast shvatila da je dobila ozbiljnu opoziciju i da njihovi ljudi više neće moći da se ponašaju kao lokalni šerifi”.


ČAČAK — U Čačak sutra stižu neformalni lider Saveza za Srbiju, Dragan Đilas, Milan Stamatović predsednik Zdrave Srbije i predsednik DS-a, Zoran Lutovac. Njihov domaćin u sedištu gradske organizacije Dveri biće lider tog pokreta i jedan od članova Predsedništva Saveza, Boško Obradović. Kako je najavljeno, čelnici opozicionog Saveza za Srbiju sastaće se u Čačku kako bi definisali strategiju za izlazak na izbore u opštini Lučani.


ČAČAK, 19. septembra 2018. (Beta) – Opoziciona odbornička grupa gradjana “Za napredniji Čačak” u gradskoj skupštini kritikovala je danas odbornicu te grupe Tanju Stovrag koja je svojim prisustvom na sednici obezbedila kvorum vladajućoj većini i, prema njihovoj oceni “tako postala deo vladajuće većine”.

1 2 3 270