Lider Dveri, Boško Obradović, izjavio je danas u Čačku da poslednjih 48 sati traje sveukupni državni udar vlasti na taj Pokret, i da je kompletan državni aparat, od Tužilaštva, Uprave kriminalističke policije, Agencije za borbu protiv korupcije, MUP-a, stavljen u funkciju pritiska na Dveri. Obradović tvrdi da odsek za borbu protiv korupcije Uprave kriminalističke policije proverava poslovanje svih firmi koje, kako je rekao, „imaju hrabrosti da posluju sa Dverima“, a Agencija za borbu protiv korupcije bavi se ispitivanjem njegove imovine, kao i imovine njegove supruge.


ČAČAK — Povodom današnjeg predstavljanja nosioca liste “Savez za Srbiju-Savez za Dragačevo” za izbore u Lučanima, Milana Radičevića, u Čačku saopštenjem za javnost oglasio se narodni poslanik i poverenik gradske organizacije SNS-a u gradu na Moravi, Marko Parezanović. Saopštenje prenosimo u celosti.


ČAČAK — Lideri opozicionog Saveza za Srbiju predstavili su danas u Čačku nosioca liste za predstojeće izbore u opštini Lučani, Milana Radičevića.
Lideri Saveza ponovo su ukazali na neregularnosti koje prate izbornu kampanju u toj opštini. Opširnije u prilogu.


Koalicija Saveza za Srbiju-Saveza za Dragačevo predala je juče Opštinskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike SO Lučani za lokalne izbore 16. decembra.
Izborna lista čiji je nosilac Milan Radičević, aktuelni šef odborničke grupe “Dveri” u SO Lučani je kompletna, odnosno sastavljena je od 35 odborničkih kandidata.
Opštinska izborna komisija donela je danas odluklu o proglašenju liste Savez za Srbiju-Savez za Dragačevo, koja će na izbore u Lučanima izaći pod rednim brojem četiri.

1 2 3 283