Ministar Milan Krkobabić u Vladi Srbije zadužen za regionalni razvoj i kopredsednik Nacionalnog tima za preporod sela Srbije predsedavao je zajedno sa akademikom Draganom Škorićem, predsednikom Akademijskog odbora za selo Srpske akademije nauka i umetnosti okruglom stolu na temu „Zadrugarstvo juče, danas, sutra“ održanom u Palati Srbija u Beogradu. Ministar Krkobaić je istakao da je za nepune dve i po godine u Srbiji formirano 550 zadruga.


Na konferenciji za medije Gradskg odbora Srpske napredne stranke u Čačku, šef odborničke grupe Aleksandar Maksimović najavio je nedelju, kada se zvanično otvara deonica autoputa od Ljiga do Obrenovca kao veliki dan za zapadnu Srbiju. On je na konferenciji podsetio i na značajne  investicije u Čačku koje su finansijski pomognute od Vlade republike Srbi.


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavio je danas petogodišnji investicioni plan, dodajući da će za nove projekte biti izdvojeno 12 milijardi evra.  “Koliko god puta roditelji želeli da dobiju dete vantelesnom oplodnjom, u celoj Srbiji ona mora biti besplatna”, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na današnjoj konferenciji za novinare.


“Ja nemam ustavna ovlašćenja, a nemam ni želju da pričam sa opozicijom”, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić komentarišući danas održani dijalog vlasti i opozicije na Fakultetu političkih nauka,.  Vučić je izjavio je da su izborni uslovi danas , kako kaže, “deset puta bolji nego u vreme prethodne vlasti”, a da će vlast uraditi sve što opozicija smatra da treba, kako bi izborni uslovi bili još bolji. 

1 2 3 339