Milanovački većnicI su usvojili sve tačke dnevnog reda 62. sednice Opštinskog veća opštine Gornji Milanovac. Većina tačaka se odnosila na izmene finansijskih planova budžetskih korisnika, a dnevni red je dopunjen sa dve tačke koje su se ticale raspisivanja Javnog konkursa. Na dnevnom redu su se našle i tačke u vezi sa raspisivanjem Javnog konkursa za postavljanje načelnika Opštinske uprave opštine Gornji Milanovac.


Komisija za Kadrovska, administrativna i mandatno-imunitetska pitanja Skupštine opštine Gornji Milanovac, povodom proslave praznika opštine Gornji Milanovac, 23. aprila, dana kada je u Takovu 1815. godine podignut Drugi srpski ustanak, na svečanoj sednici Skupštine opštine Gornji Milanovac, dodelila je nagrade za 2024. godinu, i to zlatnu medalju „Takovski ustanak“ i pet srebrnih medalja „Takovski ustanak“.


Centrar za socijalni rad Gornji Milanovac, dobio je novo vozilo marke „Suzuki Ignis“, zahvaljujući donaciji opštine. Dobijanjem na korišćenje ovog auta, Centar za socijalni rad moći će na bolji i efikasniji način da izađe u susret svojim korisnicima.

1 2 3 382