Od subote od 11 časova Snježani Zoranović iz Čačka, staroj 40 godina, gubi se svaki trag. Policija intenzivno traga za nestalom ženom, a u potragu su se, pored porodice I prijatelja, uključili I pripadnici Civilne zaštite. U trenutku nestanka na sebi je imala tamnoplavu zimsku jaknu, sličnu mantilu, naočare za sunce, farmerke i tamno plave „skečers“ patike, sa roze znakom i linijom na đonu. Visoka je 177 centimetara i teška oko 60 kilograma.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su osam članova organizovane kriminalne grupe i zaplenili veću količnu narkotika.


Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je danas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili dve osobe osumnjičene da su učestvovale u događaju koji se desio u noći između 27. i 28. avgusta na auto-putu „Miloš Veliki“, kada je grupa ljudi zaprečila auto-put, nanela lakše povrede vozačima i oštetila više automobila.


Četiri osobe su povređene prilikom sudara tri vozila na obilaznici oko Čačka, rečeno je agenciji MNA u policiji. Nezgoda se dogodila juče nešto pre 12:00 sati, a saobraćaj je duže vreme bio u prekidu. Povređeni su prebačeni u čačansku bolnicu i nalaze se van životne opasnosti. U saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile poslednjih nekoliko dana na području Čačka, život su izgubile dve osobe, a više od deset je teže i lakše povređeno. U subotu noć je u Preljini, na isključenju sa auto puta poginuo jedan muškarac, a u nedelju veče jedan devojka u Trbušanima, prilikom sletanja vozila sa puta.

1 2 3 58