Pripadnici Ministrstva unutrašnjih poslova u Čačku uhapsili su D. B.(1979) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo. Policija ga je uhapsila ubrzo pošto je, kako se sumnja, maskiran i uz pretnju nožem od radnica jedne ugostiteljske radnje u Čačku otuđio novac.
Prilikom hapšenja kod osumnjičenog je pronađen novac, tableta sa liste psihoaktivnih supstanci i džemper kojim je bio maskiran. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je uz krivičnu prijavu spreveden tužiocu.


Pripadnici milanovačke policije pronašli su prilikom pretresa jedne kuće u okolini Gornjeg Milanovca zasad od 22 stabiljke konoplje i zaplenili 327 grama marihuane. Protiv 43-godišnjeg muškarca, od koga je opojna droga oduzeta biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, kao i uzgajanje konoplje.


ČAČAK — Dve osobe su ranjene u pucnjavi koja se danas, oko 17.30, dogodila kod Pošte u Ljubiću. Kako prenose mediji, pozivajući se na informacije sa lica mesta, u vatrenom okršaju učestvovalo je nekoliko mladića, a jedno lice je uhapšeno.


U centru Čačka sinoć, nešto posle 23 časa, dogogdila se saobraćajna nezgoda, u kojoj je jedan automobil oštetio ulaz u stambenu zgradu i dva izloga radnji u Kuželjevoj ulici. Šta je tačan uzrok nezgode, do koje je došlo kada je “crni golf“ čačanskih registarskih oznaka izleteo sa kolovoza, trebalo bi da saopšti policija, koja je obavila uviđaj na licu mesta.

1 2 3 49